Mire kell vigyázni ha korai még a terhesség? Mi okozhat vetélést?
Minden olyan dolog,ami a terhesség alatt nem javasolt,de én sokáig nem is tudtam,h van baba,és bizony sikerült a terhesség korai szakaszában (7. hét eleje) vagy kétszer berúgni,és dohányoztam is.Közben pedig éltem a régi túlhajszolt pörgős életemet.Plakátolós melóm volt,és ott bizony 15-20 kilókat cipeltem.Most 19 hetes vagyok.
Lehet mondani,h hogyan nem lehet észrevenni,de aki nem foglalkozott még az anyaság gondolatával,és a barátnői is mind baba mentesek, az nem tudja,h a reggeli rosszulléten kívül mi lehet a baba jele.
Az orvosok azt beszélik,h leginkább akkor vetél el az anyuka,amikor a babának olyan fejlődési rendellenessége van,amivel úgyis életképtelen lenne.Aztán persze vannak rizikófaktorok,de azok is az ilyen betegségeket segítik elő.
Szerintem ha egy baba élni akar,akkor az fog is:)Bízd rá,ő nagyon tudja,h mit kell tennie!
Mindenben egyetértek az előttem szólóhoz,én is hasonló cipőben jártam.A babó ha maradni akar,maradni fog,de ha nem az sem biztos,hogy a te hibád.
13 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!