Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire kell vigyázni ha korai...

Mire kell vigyázni ha korai még a terhesség? Mi okozhat vetélést?

Figyelt kérdés
2007. dec. 30. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen se emelj nehezeket, kerüld az alkoholt, főleg az erőset,cigit,inkább csak zuhanyozz, de ne forró vízben, és próbálj meg nem idegeskedni.A munkahelyen ha elfáradsz többször próbálj meg pihit tartani.Persze van olyan hogy az ember mindent megtesz, és mégis valamilyen egyéb ok miatt, pl. fejlődési rendellenesség, nem marad meg.De ne is gondolj ilyenekre, egyszerüen csak vigyázz magatokra.Gratula
2007. dec. 30. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden olyan dolog,ami a terhesség alatt nem javasolt,de én sokáig nem is tudtam,h van baba,és bizony sikerült a terhesség korai szakaszában (7. hét eleje) vagy kétszer berúgni,és dohányoztam is.Közben pedig éltem a régi túlhajszolt pörgős életemet.Plakátolós melóm volt,és ott bizony 15-20 kilókat cipeltem.Most 19 hetes vagyok.

Lehet mondani,h hogyan nem lehet észrevenni,de aki nem foglalkozott még az anyaság gondolatával,és a barátnői is mind baba mentesek, az nem tudja,h a reggeli rosszulléten kívül mi lehet a baba jele.

Az orvosok azt beszélik,h leginkább akkor vetél el az anyuka,amikor a babának olyan fejlődési rendellenessége van,amivel úgyis életképtelen lenne.Aztán persze vannak rizikófaktorok,de azok is az ilyen betegségeket segítik elő.

Szerintem ha egy baba élni akar,akkor az fog is:)Bízd rá,ő nagyon tudja,h mit kell tennie!

2007. dec. 30. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Mindenben egyetértek az előttem szólóhoz,én is hasonló cipőben jártam.A babó ha maradni akar,maradni fog,de ha nem az sem biztos,hogy a te hibád.

13 hetes kismami

2007. dec. 30. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
Igazuk van az előttem szólóknak, ha élni akar a pici, akkor fog is, de ez nem azt jelenti, hogy neked ezért nem kell tenned semmit. Legtöbbször fejlődési rendellenesség miatt hal el a magzat a terhesség korai szakaszában, ami ellen te nem tehetsz semmit, de azért már igen, hogy egészséges picid születhessen, így ne emelj nehezet, ne idegeskedj, kíméld magad, táplálkozz egészségesen, ne egyél nyers tojást, húst. Kerüld a füstös helyeket, és ha cigizel, szokj le róla, kerüld az alkoholt, kávét mértékkel, szénsavasat ne. Ne festess hajat, ne takaríts hypoval, domestossal, mert a felszabaduló mérges gázokat belélegezve ártasz vele a picinek. Szedj vitamint, mert rengetegre lesz szükséged az elkövetkezendő hónapokban.Pihenj sokat, óvd a picid, készülj a fogadására sok - sok szeretettel.Gratulálok!
2007. dec. 31. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!