Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetesen nincs szívhang....

Monikamagdolna kérdése:

7 hetesen nincs szívhang. Volt ilyen másnak is?

Figyelt kérdés
Mensi szerint 7 hét 3 napos terhes vagyok. Elég hamar megtudtam. Múlt héten voltam orvosnál. 6 hét 1 naposan. Szívhangot nem talált, és azt mondta, valszínűleg fiatalabb a terhesség. 13mm Petezsákot látott benne egy ponttal. Ezért e hétre, tegnapra, 8 nappal az első vizit után megint visszahívott. Itt elvileg 7.2. Hetesen. Szívhangot nem talált. Közölte, sajnálja, ebből valszínüleg vetélés lesz. Viszont ekkor kiesett a kiskönyvemből az előző heti uh kép.amit mellesleg ő csinált. és azt mondta, huuu.. azóta nőtt valamit.. mert ma már ott volt a szikhólyag, ami az előző héten még nem.. ezért egy minimális esèly mègis van... most jövő héten megint van időpontom, de szerintem keresek másik orvost. Ennél a biztos rossz is jobb. Valakinek hasonló eset?

2022. márc. 3. 11:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Fogantatás után kb 21 nappal kezd el verni a magzat szíve. Ami nyilván még nagyon kicsi de.... itt a feltételezett fogantatástól már több mint 30 nap telt el. És még csak egy szikholyag van.

Sajnos tud fejlődni a"terhessé"egy darabig.... sajnos én nem látok sok reményt. Nyilván az orvosnak nem mesélte el h már mikor volt +a tetsztje.

Kívánom h legyen szerencséd és drukkolok.

2022. márc. 4. 06:08
 22/23 A kérdező kommentje:

Külföldön élek. Itt nincs védőnő. A kiskönyvet az elôző orvos töltötte ki a múlt héten. Inkább adatfeljegyzésre és a vérvételek feljegyzésére szolgàl. Az orvosnak természetesen mindent elmeséltem.

Egyszer már 19 hetesen vetéltem, ha ez most történik meg, természetesen szomorú leszek, de ahhoz képest meg sem fog kottyanni.

2022. márc. 4. 06:27
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Mi újság veled? Hogy alakult a vizsgálat?

2022. ápr. 17. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!