7 hetesen nincs szívhang. Volt ilyen másnak is?
Tételezzük fel h febr 3 volt a dpo7(ilyenkor még általában nem mutatja a teszt de nálad már látszott). napod az azt jelenti h több mint 30 napja növekszik benned.
26 nap környékén már szívhangnak kéne lenni!
Sajnos ez valószínű nem lesz élet képes.
Nem jól mondod utolsó...ha febr. 3 a 7. dpo, akkor pont ma kéne 7 hetesnek lennie. Hiszen ha febr. 3 7. dpo, akkor jan. 27. a peteérés, és kb. jan. 13. lenne az utolsó menstruáció (28 napos ciklussal).
Mindenesetre még valamennyi remény van, de fel kell készülni... én drukkolok nagyon kérdező.
Köszönöm mindenkinek. S.O.S. elmentem egy másik orvoshoz. Az U.H. szerinti méret 6hét 1 napnak felel meg. Az orvos azt mondta, itt még bármi megtörténhet. 14 nap múlva javasolta a következő vizsgálatot.
Megmutattam neki a múlt heti uh képet, azt mondta, annál most jobban néz ki a dolog.
A ciklusom 35 napos amúgy. Egyenlőre az tartja bennem a reményt, hogy a múlt hét óta fejlődött a terhesség. megjelent a szikhólyag, ami elvileg pont a 6. Hét kõrül válik láthatóvá..
14 napot most kivárom, addig nem vizsgáltatom már magam, mert csak kiidegel. Az sem sokat segít, hogy itt olvasgatok.. hiszen vannak példák pro és kontra😊
Köszönöm minden hozzászólást!
Jelentkezem, ha kicsit többet tudok
Ha még nincs igazoltan élő terhesség akkor honnan van kiskonyved?
Nem a védőnő állítja ki, mikor már van élő terhesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!