Utolsó menzesz alapján 5hetes+4napos terhes vagyok.Hogyhogy lehetett látni már petezsák+szikhólyag+embriót is?Papírra az van írva "embrióárnyék sejthető"de látni is lehet a fotón.Magánban voltam,lehet a gép fejlett?Az embrió így hány hetes valójában?
"A 8-as meg csak ne irogassa, hogy szívesen! A pontszámából is látszik, hogy mennyire "tökéletesen értelmes, megalapozott és helyes választ adott". Kis önkritika és szerénység nem ártana! Nevetséges ez a felhozatal!"
Korábban a 3. választ írtam én. Szerinted mégis mi volt a probléma a válaszommal? Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a válaszom helyes és megalapozott. Várom, hogy szerinted mi nem stimmelt benne.
13-as, a stílusod!
"Jézusom, most mát nem elég azon parázni, hogy túl korán nincs szívhang, most már azon is kell, hogy korán látnak embriót? Eszem megáll."
Ezt nyugodtan megtarthattad volna magadnak! Ezután bármit is írtál, arra rányomta a bélyeget!
"Miért baj, hogy a kismama feltett egy teljesen normális kérdést?"
Mert senki nem lát belé, a fogantatás napját meg pláne nem mondja meg senki. Innentől kezdve tök feleslegesen írta ki, mivel biztosat csak az orvos mondhat.
"Mindezeken felül, miért baj, ha a kismama ilyen korai időszakban orvoshoz megy? Hála égnek, hogy vannak még felelős kismamák, akik már az első pillanattól figyelemmel kísérik a magzat fejlődését."
Mert teljesen felesleges ilyen korán menni, nagy eséllyel nem látnak sokmindent és úgyis visszahívják az embert 2 hét múlva. Ez nem felelősség kérdése, ígyis úgyis aggódni fog az illető, amíg nem látnak szívhangot. De még utána is történhet bármi a magzattal.
"ne akadjon ki a kismama utólagos válaszán"
Szóval szerinted a "takarodjatok a k*cs*g válaszaitokkal" meg a "Nem mindenki büdös tapló unintelligens (...), úgy mint ti", illetve a "nem mindenki lesz felcsinálva random mint valami büdös cigány akikre kb ezek a válaszadások jellemzőek, mint rátok" reakció teljesen rendben van.
Akkor inkább leszek okoskodó (bár nem tudom, melyik része volt az a válaszomnak), mint egy mocskos szájú paraszt
14-es nagyon sajnálom!
Azt viszont nem értem, hogy mire fel javasolsz olyat a kérdezőnek, hogy akkor inkább ne is neveljen gyermeket?
Először is, a kérdező kérdése nem erre irányult, másodszor, mindenki keresetlen stílusban szólt hozzá a kérdéshez, majd amikor a kérdező is hasonlóan faragatlan módon válaszolt, akkor még jobban felháborodott a közönség.
Mindenki akkor megy orvoshoz, amikor akar! Akinek nem inge, nem veszi magára.
Ha szerinted ez a költői kérdés:
"Jézusom, most mát nem elég azon parázni, hogy túl korán nincs szívhang, most már azon is kell, hogy korán látnak embriót? Eszem megáll."
és ez a reakció: "a "takarodjatok a k*cs*g válaszaitokkal" meg a "Nem mindenki büdös tapló unintelligens (...), úgy mint ti", illetve a "nem mindenki lesz felcsinálva random mint valami büdös cigány akikre kb ezek a válaszadások jellemzőek, mint rátok"
összehasonlítható és egyenértékű, akkor veled van némi pobléma.
Normálisan kellett volna hozzászólni a kérdéshez és akkor nem akadt volna ki a kismama.
Nem azt mondom, hogy oké, ahogy a kérdező válaszolt, mert megválogathatta volna a szavait, de mindez nem így alakult volna, ha a válaszadók az előzőekben csak építően szólnak hozzá (és nem írják le a személyeskedő, hülyének tituláló mondataikat).
Továbbra is úgy gondolom, hogy mindenki akkor megy orvoshoz, amikor akar! Lehet, hogy a kismamának ez az eslő terhessége és alapból egy precíz személyiség, egyáltalán nem lehet neki felróni, hogy túl korán ment dokihoz! Az is lehet, hogy ez már az X. gyereke, de aggódó típus, stb. Megismétlem, ha nem az volt a kérdés, hogy jó-e ilyenkor orvoshoz menni, akkor erre irányulóan fölösleges véleményt nyilvánítani! Ha a kismamát megnyugtatta, hogy elment az orvoshoz, akkor szíve joga!
Innentől lehet máshova menni fröcsögni, mert ez a kérdéskör a továbbiakban irreleváns és nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!