Peteérés után vagyok 11 nappal és pozitív lett a terhességi tesztem 🙂. Már a 9. dpo-n is az volt halványan, azóta szépen erősödik.
Szombat/vasárnapra nem várom.
Viszont ami nagyon aggaszt, hogy SEMMI tünetem nincs. Se mellfeszülés, se szédülés, a reggeli hőm is csak 36,72, peteérés óta ezen a szinten van és nem megy feljebb.
Nagyon félek, mert volt már egy missed ab-om tavaly, akkor sem nagyon volt semmi tünetem 🙁
Köszönöm Nektek! Igyekszem elengedni a félelmeimet és csak a jóra gondolni.
2022. márc. 2. 08:13
12/18 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de komolyan, hát bárhol is te ezt olvastad, vagy terhes tüntetnek kell lennie? Az első tünet hogy nem jön meg és pozitív a teszt. Ezek törvényszerűek, ebből egy már jó neked. A többit úgyis a természet dönti el, ennyire ne gorcsolj rá, mert hosszú lesz az a 9 hónap. Van aki a hasa növekedésen kívül semmiféle tünetet nem észlel, szerintem te is pontosan jól tudod, hogy nem attól vagy terhes, hogy "annak érzed magad" és ha fájna a videó akkor is lehetne még ez kémiai. Nyugi
2022. márc. 2. 09:20
13/18 A kérdező kommentje:
Nem az első terhességem és sajnos én azt tapasztaltam, hogy ha nincs vagy enyhe a tünet, akkor baj van, ha erősek, akkor minden rendben volt. Csak ezért aggódom.
2022. márc. 2. 13:33
14/18 anonim válasza:
És van tapasztalatod azzal kapcsolatban is, hogy mégis mi haszna az aggódásnak? Semmi. Ez nem rajtad áll vagy bukik, hogy megmarad-e a magzat. Az sem tartja bent , ha itt százan leírják,hogy nekik sem volt tünetük. Itt egyetlen dolog dönti el, az idő. Mást úgysem tudsz csinálni
2022. márc. 2. 13:37
15/18 anonim válasza:
Ez pont nem törvényszerű. Nekem sem üres petezsaknal nem voltak tüneteim, sem egészséges terhességnél. Egy csomóan vannak, akik rosszul vannak, aztán mégis elvetélnek. Ha vannak is tünetek, amik megszunnek hirtelen, jelenthet vetélést, de ugyanúgy azt is, hogy minden rendben, a szervezeted már hozzászokott a terhességhez.
2022. márc. 2. 13:45
16/18 anonim válasza:
Nyugodj meg, nekem is csak a 6-7.héten kezdődtek a tünetek.
Addig annyi volt a tünet hogy nem volt tünetem és nem jott meg.
2022. márc. 2. 14:00
17/18 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a nemvárt napja. Tünetek továbbra is nulla😔 Sőt már az a kis hasfeszülés, szurkálás is megszűnt ami volt
2022. márc. 6. 02:37
18/18 anonim válasza:
Azert mert neked az a tapasztalatod h erős tünetnél minden rendben, attól az még nem úgy van...
Engedd el az aggódást, majd átmész azon a hídon ha mar ott vagy (nyilván ne legyél...)..
Tehát ha vérzel Vagy erősen görcsölsz
Miert kell bevonzani a rosszat?!
Három terhességem volt és mindhárom más terhestünettel. A legutolsóban 1 hétig volt hanyingerem (8-tól 9.hetig....) a másodiknál meg 16 hetes terhességig minden nap küzdöttem hányingerrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!