Mitol lehet ez a fajdalom?

Szerintem kérdezd meg az orvost!
Gavisconnal meg lehet próbálkozni,nekem nagyon bevált.Előtte szedtem a ludea-t,mert gyomros vagyok.De terhesség alatt is adnak ludea-t ha súlyos a panasz!

Holnap hívd fel az orvost akinél voltal (ha voltal mar) es mond el neki. Majd megmondja mit szedj.
Vagy a haziorvosodat is kerdezheted.

Gyomorgyulladás is lehet akár,gyomorhurut..Mindenképp orvost kérdezd!
Ilyenkor a hajszálerek meggyengülhetnek,innen is lehet a kis vér.A terhesség alatt a hormonok hatására gyengülhet a gyomor/gyomorszáj..
Én nagyon hányós voltam,akár minden mozdulatra jött...3.terhesség előtt 2 évig szedtem a ludeat,majd 12.hétig.Onnan pedig Salvus víz vagy gaviscon volt az enyhülés.Most 4 éves a gyerkőc azóta semmit nem szedek.Ha előjön akkor vagy Salvus,illetve citromfü+menta tea(néha kamilla),nagyon hatásos,pár nap alatt rendbe tesz.De ahhoz kellett hogy a gyomorhurut(baromi hosszú gyógyulással) elmúljon,a ludea segített.Kitartás,és ne hagyd magad lerázni ha nagyon fáj!Oké h terhes vagy és hánysz.De ennyire nem szabad fájnia!!!!#1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!