Minden újszülöttnek kék a szeme? Van olyan akinek barna és az már barna is marad nem?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 13:56
1/11 anonim válasza:
Nem, az én fiamnak nem kék volt, hanem egészen sötét, olyan kékes-barnás, de pár napos korára már egyértelműen barna volt.
A lányom kék szemű, neki végig ékszínkék szeme volt. Az irigyek még 2 éves korában is mondták, hogy majd bebarnul. Mert az én szemem barna, és állítólag az a domináns, de nem így lett.
2/11 anonim válasza:
nem, az enyem sotetbarna volt mindig is
3/11 anonim válasza:
Amikor szültem, a szobatársam babájának konkrétan fekete szeme volt. Csodálkoznék, ha kikékült volna.
4/11 anonim válasza:
Nekem is konkrét majdnem fekete szemem volt fekete hajjal, kék szemű lettem vilagosbarna hajjal 😂
6/11 anonim válasza:
Sötét feketésszürke szeme volt mindkét babámnak, egészen mélyfekete lett mindkettőnek. Nekem zöld szemem van és sokan mondták sokáig, hogy ők zöldesnek látják majd hátha nekik is az lesz, nem lett :D
7/11 anonim válasza:
Nem mindegyik baba kékszemű, sokaknak szürke, vagy barna. És igen, a kékből simán lehet barna, a barna viszont nem lesz kék.
8/11 anonim válasza:
Kb mikorra alakul ki a baba végleges szemszíne?
Most már tényleg érdekel milyen lesz 😅
Kisfiam 6 hónapos , születése óta picit sötétebb kék szeme van
Nekem is és az apjának is barna szemünk van 😅
9/11 anonim válasza:
Majdnem fekete szeme volt a lányomnak, de olyan 2-3 hónapos korában már egyértelműen barna volt. Pedig az apjának égszínkék szeme van, nagyon reméltem, hogy tőle örökli, de így kicsit ilyen Harry Potter-jellege van, hogy mindenki ránéz a gyerekre, és "a szemed az anyádé" :D
10/11 anonim válasza:
Dehogynem lesz kék, most küldjek fotót magamról? 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!