Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az újszülöttnek fekete haja...

Az újszülöttnek fekete haja van, de a szüleinek barna, lehet ez?

Figyelt kérdés
Vagy később barna lesz és csak a magzatvíz miatt fekete?
2009. máj. 9. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.Mert nem biztos hogy töletek örökli.Örökölheti valamelyik dédi vagy ük szülőtől is a haj szinét.
2009. máj. 9. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg fog világosodni a haja. Az én keresztfiam is fekete hajjal születtett, most meg már teljesen szőke. (1 éves)
2009. máj. 9. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a haj kikopik. ill. kihullik. A fiam is sötét hajjal született, aután fél évesen tök kopasz volt, majd világosbarna lett a haja, amikor kinőtt.
2009. máj. 9. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is fekete hajjal és kék szemmel született(apa anya barna hajú,barna szemű)1 éves,a haja szőke,a szeme kék maradt.Apjának is iskolás koráig szőke volt a haja,a kék szem is az ő családjukban fordul elő.
2009. máj. 9. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
képzeld,még két fekete embernek is születhet fehér gyermeke. Bármi előfordulhat,ami már volt a felmenők között. Pl. Mi barna hajúak vagyunk,barna szemmel,a kisfiunk szőke hajú kék szemű. És mint kiderült,az én nagyimnak kék volt a szeme,férjem nagyija pedig szőke-kék szemű volt.
2009. máj. 9. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ilyen marad, mert nem a ti hajatokat örökölte, hanem egy korábbi felmenője haját. De az is lehet, hogy változik a haja. Az én fiamé mondjuk sötétedett, ő nagyon szöszi volt, de mostanra barnul be a haja. De láttam már én is sötét hajú babát később kivilágosodni.
2009. máj. 9. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam is fekete hajjal született,holott az enyém barna,apáé meg világosabb/vörösesebb barna.És most 6hónaposan az "új" haja már vörösödik :-)

az apai nagyapja teljesen vörös :-)

2009. máj. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!