A fehérneműmön találtam ma kétszer kevés, ilyen nyúlos nyálkás áttetsző valamit, nem tudom mi lehet ez? 38 hetes vagyok .
Ez lehetett a nyákdugó! Ez több részletben is távozhat szülés előtt, valószínű nyílik a méhszáj, ha véres fog folyni irány a kórház!
Nekem reggel elkezdett folyni, utánna enyhe fájások jöttek, délben már véres nyálka jött, bementünk a kórházba, 2 ujjnyira már kitágultam, pedig előző nap voltam dokinál és teljesen zárt voltam azt mondta még messze a szülés mert egy jóslóm sem volt a hasam sem szállt le, szóval aznap estére meglett a lányom!
Nekem is megszületett rá két napra de akár még két heted is lehet hátra. Egyénfüggő.
Kezdj el csomagolni legyen meg mindened a kórházba neked és a babának és pihend ki magad.
Akkor jól gondoltam, hogy az lehet,csütörtökön lenne a programozott császárom.Nem tudom kíhúzom-e addig.
Köszönöm a válaszokat , megerősítettétek amíre gondoltam.
Egyébként az elöbb kicsit nagyobb darab is kijött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!