Kb 7 hetes terhes vagyok, hétfő reggel teszteltem pozitívat. Az elöbb 4 pici barna foltot találtam a fehérneműmön . Aggódom. Mi baj lehet? Pénteken este megyek dokihoz, de jó lenne megnyugodni .
Gratulálok! Úgy érzem te is közénk tartozol. A barnázás természetes még ilyenkor, ne izgulj mert csak ártasz a babának. Az orvos is ezt fogja mondani.
24 hetes kismama
Szia!
Köszönöm a gyors választ! Igyekszem nem idegeskedni, hiszen nem szeretnék ártani a csöppségnek!! Csak az ember a legjobbat akarja :-)))
Szia! Ha újra megjelenne a barnázgatás, akkor azonnal menj dokihoz (akár az ügyeletre is), mert terhesség alatt ez elvileg nem normális. Sokszor semmi rosszat nem jelent, de előfordulhat, hogy a vetélés előjele. Nem akarlak ijesztgetni, csak inkább szólok, hogy tudd, mit kell tenni.
Sajnos tapasztalatból tudom, én így vetéltem el a 7. hét végén...
Szorítok, hogy nálatok minden rendben legyen!
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ! Remélem nem lesz folytatása a foltoknak ... nem idegeskedem, vigyázok magamra ... nagyon fáj a fejem, de nem veszek be arra sem semmit :-) esetleg du iszok egy kis borsmenta-citromfű teát ... Mindent a piciért!!! 2 nap múlva megyek dokihoz!
2. válaszoló vagyok: a fejfájás sajnos a terhességi tünetek egyike - ki kell bírni.
Ha esetleg úgy gondolod, hogy szeretnéd természetes módon segíteni a babád jobb megtapadását és segíteni a sárgatest hormon termelést, akkor igyál napi 1/2 liter palástfű teát. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!