Mennyit kell adnom az orvosomnak egy missed ab. -ért? Egyáltalán kell-e neki ezért fizetni?
Figyelt kérdés
Sajnos tegnap derült ki,hogy a 20x25-ös méretű petezsákom üres és holnap kell befeküdnöm a kórházba. Nem tudom,hogy ilyen esetekben is kell-e adni a dokinak, és ha igen, akkor mennyit?2008. dec. 16. 15:22
1/6 anonim 

válasza:

Nekem ugyanez volt májusban:((
Én adtam egy 5 ezrest (nem pesti kórház). De jófejnek tartom az orvosomat, és normális volt velem.
Többet nem adnék, végülis ez csak 10 perc:(((
Erőt és sok sikert kívánok neked a továbbiakhoz!!
2/6 anonim 

válasza:

Ha nem volt fogadott orvosod szerintem nem kell, viszont ha volt adjál.Én 5000 Ft-ot adtam és 1 üveg bort.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. dec. 16. 15:40
4/6 anonim 

válasza:

Nagyon sajnálom a történteket. Nekem 6 hete volt a műtét, most leszek túl az első mensin.
Nem volt fogadott dokim, így úgy gondoltam nem adok. De mivel kontrollon soron kívül fogadott, adtam 5 ezret.
5/6 anonim 

válasza:

Szia!
Sajnálom. Amikor nekem volt ilyen műtétem, akkor velem nagyon rendes volt a doki, mondjuk szerencsém volt, mert ő volt az ügyeletes. Én adtam neki 6000 Ft. Ne izgulj minden rendben lesz!
szia
6/6 anonim 

válasza:

Én szerettem volna neki adni,de nem fogadta el.Azt mondta van elég bajom igy is.Utána gondolkodtam igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!