Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes kismama vagyok, ma...

8 hetes kismama vagyok, ma kellett volna meg jönni ha nem vagyok az, kicsit barnázok de csak pisiléskor látom,mikor megtörlöm magam nem görcsölök és nem fáj semmim. Hétfőn megyek újra dokihoz.Másnál is volt hogy így jelzet a szervezete a menszi??

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2022. febr. 25. 12:25
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Terhesseg eseten nincs menstruacio, nem lehet, tehat innentol kezdve mindenfele verzes baj. En elmennek orvoshoz meg ma, lehet, hogy semmiseg es felesleges, de inkabb nezzek meg.
2022. febr. 25. 12:41
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Hogy lehetsz 8hetes kismama ha ma kellet volna megjönnie?Csak én nem értem?🤦🏼‍♀️
2022. febr. 25. 12:59
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
A kérdezönek ez más a sokadik, terhességgel kapcsolatos kérdése, de erröl a témáról a tudása egy újszülött szintjét éri csak el.
2022. febr. 25. 13:03
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
8 hetes biztos nem vagy, ha csak már nem 3-4 hetet késik. Ha ma kellett volna megjonnie max 4 hetes vagy. Először tisztában kene lenni ezzel.
2022. febr. 25. 13:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy érti, hogy 4 hetente jött meg neki, és most telt le másodjára a 4 hét az utolsó "menszi" óta...:D Amúgy meg menj be ügyeletre, ha aggaszt a barnázás, itt senki nem fogja megmondani neked, hogy most épp vetélsz vagy mi bajod van. Attól, hogy másnak volt ilyen és minden oké volt, nem jelenti azt, hogy nálad is minden oké. És nem menszi, ha már rövidíteni akarod, akkor mensi. Nem mensztruáció, ha nem menstruáció. A jelzett meg 2 t.
2022. febr. 25. 13:25
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
* hanem :D
2022. febr. 25. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Ha ma kell megjönnie és barnázol, az azt jelenti, hogy meg fog jönni.
2022. febr. 25. 13:37
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Valószínű arra gondol, hogy a ciklusa alapján most jönne meg másodszor neki, tehát ha nem lenne terhes ,akkor épp menstruálna.

Én is azt javaslom,hogy menj be kórházba, lehet gyógyszer kell, és tudnak segíteni, nehogy vetélés legyen a vége.

2022. febr. 25. 13:47
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Azt javaslom, hogy tanulj meg értelmesen fogalmazni és helyesen írni, mire megszületik a gyerek.
2022. febr. 25. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!