Lányok, várandósság alatt felfedezett miomával sportolt valaki a várandósság alatt?
Figyelt kérdés
Felfedeztek nálam és közel 5 cm-es miomát és egyelőre nem szabad súlyt emelnem, kardióznom a következő ultrahangig, ami 3 hét múlva lesz. Tapasztalt már valaki hasonlót? Lehetséges hogy egész terhesség alatt el leszek tiltva?
Azelőtt rendszeresen heti 5 edzésen volt, napi 10.000 lépés. Tudom, hogy most a baba a legfontosabb, csak a sport nagyban hozzájárult az én jólétemhez és na, boldog kismama, boldog kisbaba😊
Köszönöm a válaszokat!
2022. febr. 24. 11:22
1/3 anonim válasza:
Én sportoltam volna, de vészes terhességi hányásom volt. A mióma miatt nem tiltottak el a mozgástól, de lehet neked máshol helyezkedik el. Bár nekem nem túl logikus miért ne lehetne sportolni miómával, az a méhizom jóindulatú daganata, mindegy neki sportolsz, vagy sem, terhességet sem befolyásolta, 6 centis volt az enyém.
2/3 A kérdező kommentje:
Az első hetekben volt egy pici hematóma is, ami felszívodott és már nyoma sincs, emiatt sem szabadott eddig. Csak kíváncsi vagyok hogy a mióma mennyire hathat ki a továbbiakban erre.
Köszönöm a válaszodat.
2022. febr. 24. 14:07
3/3 anonim válasza:
Kettő miómám van. Előtte soha nem sportoltam semmit, de terhesség alatt végig terhes tornáztam, hogy ne fájjon a hátam, derekam. A miómákat ez nem befolyásolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!