Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok a várandósság...

Hogy bírjátok a várandósság végét kismamák? Mennyire vagytok fittek? Tudtok még jól aludni? 36+2 hkm

Figyelt kérdés
Nekem már egyre nehezebb kényelmes pózt találni alvás közben. Akinek második vagy többedik baba, hogy bírjátok a naggyal a mindennapokat?
2022. febr. 23. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

35+6, 2 éves a nagyobbik. Játszótérre járunk napi szinten, de már fárasztó. Folyton olyan érzésem van, mintha ki akarna lent esni a baba, nyomkodja a fejével ott lent.

Általában délelőtt fitt vagyok, megcsinálom amit kell, majd egész délután pihenek.

Az alvás nekem is nehéz, ha egy póz kb kényelmes, akkor is elnyomom valamimet.

2022. febr. 23. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

36+0 vagyok ,a lányok 3 hónap múlva lesz 4

Én még dolgozom a héten

Hasonlóan mint az egyik válaszoló,hogy délelőtt még megy de délután már pihennem kell. Nagyon fáradt vagyok. A szeméremcsontom nagyon fáj,alig tudok menni. Éjjel alig tudok aludni,nem tudok megfordulni.A nagyobbak foglalkozni nehezemre esik. A baba engem is nyom ott lent

Szóval már várom a végét

Kérdező te?

2022. febr. 23. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, olyanokat kérdeztél, akik most vannak benne, nekem meg már 2 éves a kicsi. Nehezebben bírtam, mint a nagynál, akivel nagy volt a hasam, de a kicsivel még nagyobb, 31 hetesen már azt hitték az ovónénik, hogy szülni megyek. Kitartás!
2022. febr. 23. 17:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is egyre nehezebb, sokszor begörcsöl éjszaka a vádlim, na meg egyszer lehajolok és már kapkodom a levegőt. Nem emlékszem, hogy ez a kislányommal így lett volna 2,5 éve, de lehet, hogy csak az idő megszépítette az emlékeket :D Ráadásul január végén teljes kíméletet írt elő az orvos megrövidült méhnyak miatt, még a sétát sem javasolta, ami azért eléggé hiányzik. Szóval én is várom már nagyon a végét. Kislányt vagy kisfiút vártok? Nálunk kisöcsi érkezik 🥰
2022. febr. 23. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt mindkettovel vadligorcs, magnesii citrici vagy magnezium-oroteat segit (ezek jobban felszivodnak, mint a magnezium-carbonat). 37. hettol gondolom, mar setalhatsz, az marcsak par nap :)
2022. febr. 24. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Bird ki ameddig tudod, utána már szülésig sétálhatsz, annyit mozoghatsz amennyit akarsz.
2022. febr. 24. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!