Hogy bírjátok a várandósság végét kismamák? Mennyire vagytok fittek? Tudtok még jól aludni? 36+2 hkm
Figyelt kérdés
Nekem már egyre nehezebb kényelmes pózt találni alvás közben. Akinek második vagy többedik baba, hogy bírjátok a naggyal a mindennapokat?2022. febr. 23. 14:09
1/6 anonim válasza:
35+6, 2 éves a nagyobbik. Játszótérre járunk napi szinten, de már fárasztó. Folyton olyan érzésem van, mintha ki akarna lent esni a baba, nyomkodja a fejével ott lent.
Általában délelőtt fitt vagyok, megcsinálom amit kell, majd egész délután pihenek.
Az alvás nekem is nehéz, ha egy póz kb kényelmes, akkor is elnyomom valamimet.
2/6 anonim válasza:
36+0 vagyok ,a lányok 3 hónap múlva lesz 4
Én még dolgozom a héten
Hasonlóan mint az egyik válaszoló,hogy délelőtt még megy de délután már pihennem kell. Nagyon fáradt vagyok. A szeméremcsontom nagyon fáj,alig tudok menni. Éjjel alig tudok aludni,nem tudok megfordulni.A nagyobbak foglalkozni nehezemre esik. A baba engem is nyom ott lent
Szóval már várom a végét
Kérdező te?
3/6 anonim válasza:
Tudom, olyanokat kérdeztél, akik most vannak benne, nekem meg már 2 éves a kicsi. Nehezebben bírtam, mint a nagynál, akivel nagy volt a hasam, de a kicsivel még nagyobb, 31 hetesen már azt hitték az ovónénik, hogy szülni megyek. Kitartás!
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is egyre nehezebb, sokszor begörcsöl éjszaka a vádlim, na meg egyszer lehajolok és már kapkodom a levegőt. Nem emlékszem, hogy ez a kislányommal így lett volna 2,5 éve, de lehet, hogy csak az idő megszépítette az emlékeket :D Ráadásul január végén teljes kíméletet írt elő az orvos megrövidült méhnyak miatt, még a sétát sem javasolta, ami azért eléggé hiányzik. Szóval én is várom már nagyon a végét. Kislányt vagy kisfiút vártok? Nálunk kisöcsi érkezik 🥰
2022. febr. 23. 22:24
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt mindkettovel vadligorcs, magnesii citrici vagy magnezium-oroteat segit (ezek jobban felszivodnak, mint a magnezium-carbonat). 37. hettol gondolom, mar setalhatsz, az marcsak par nap :)
6/6 anonim válasza:
Bird ki ameddig tudod, utána már szülésig sétálhatsz, annyit mozoghatsz amennyit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!