Mennyi pénzt költöttetek el a terhesség 9 hónapja alatt? Mennyibe kerültek a baba dolgai vizsgálatok stb?
húú mekkora összegek basszus :(
Nekünk a babaruhákat, cumisüvegeket anyukám vette, anyósom törlökendöt, pelenkát..
Úgyhogy ezeket nem tudom, amiket mi vettünk:
babakocsi: 15 ezer ft használtan
Ággyá alakítható kiságy: 17 ezer
Fürdetökád: 8 ezer ft
Ágyba való kellékek, baldachin stb: 5-6 ezer
Babaápolási szerek: kb 22 ezer ft mindennel együtt
Az orvosom nem jött be, ügyeletes dokinö: 10 ezer
tehát kb 78 ezret eddig.
Még csak 6 napos a lányom tehát a havi kiadásait még nem tudom.
Anyatejes tehát valószínüleg csak pelenka és törlökendö kell majd ha elfogy.
22/L
Az orvosra nem költöttem, csak a szülésnél. Akkor 70 ezret adtam.
A gyógyszerekre, pontosabban Elevitre minden hónapban költöttem, de utalványra vettem, nemigen éreztem meg. A terhesség végén inzulint kellett adjak magamnak. Az injekciós tűk, mérőkészülék és tesztcsík 30 ezer ft-ba került kb. A gyermek illatszereit mi vettük, de semmi egyébre nem kellett költenünk, mert mindent megörököltünk, a babakocsitól kezdve a kiskádon át minden egyes ruhadarabot a mai napig ingyen kapjuk. Sőt, még a kiságyat és pelenkázót is örököltük a barátnőmtől. Nagyon nagy segítség volt ez nekünk, tudom. Így a 4-es teszttel együtt is 100-150 ezer mindennel együtt, s ebbe beleszámoltam a szülésért adott pénzt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!