Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 napos késésnél nem kellene...

3 napos késésnél nem kellene már pozitívnak lennie a tesztnek?

Figyelt kérdés
Utolsó menstruáció január 19-25-ig tartott. A párommal még januárban voltunk együtt párszor, megszakitasos védekezéssel. Applikácio szerint február 5 volt peteérés, mi pedig február 6-án voltunk együtt (szinten megszakitasos módszerrel) viszont éreztem, hogy folyik ki belőlem kis mennyiségű valami. Rá 2 napra (február 8) nagyon pici pecsételés volt a wc papíron, majd következő nap is. Komolyan azt hittem beágyazódásos vérzés, bár tudja az eszem, hogy ez rettentő korai lett volna. Február 19 kellett volna megjonnie, teszteltem elotte, késés napján, illetve tegnap reggel is de negativak. Ma este tusolas előtt volt egy ici pici halvány rózsaszín ver folt a wc papíron. Azt hittem megjön de azóta semmi. Bárhogy számolom elvileg már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha baba lenne, ugye?

2022. febr. 22. 23:41
 1/8 A kérdező kommentje:

Azt ki felejtettem, hogy 10-es érzékenységű tesztekkel teszteltem.

Illetve február 6 óta nem voltam együtt a párommal

2022. febr. 22. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem akartok gyereket védekezni kellene. Nem vagy terhes, bármi miatt késhet.
2022. febr. 23. 00:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Természetesen szeretnénk babát. Van már 2 gyermekünk. Nem csak poenbol vedekezunk így. De a kérdés nem erre irányult
2022. febr. 23. 01:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnétek babát, akkor meg miért a megszakítás?!

De, ha terhesség miatt késne már 3. napja, akkor a 10-es teszt már kimutatná. Lehet, hogy valami hormonális gebasz.

2022. febr. 23. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet feb. 8 volt ovud, demár akkor is mutatná a teszt
2022. febr. 23. 07:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Huh kérlek magyarázd akkor el, hogy ha szeretnétek babát miért védekeztek megszakítással?:)
2022. febr. 23. 09:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Nos, azért voltunk így együtt ebben a hónapban mert pár hete kiderült az IR-em, amire bár elég a diéta, és az orvos is azt mondta, vállalhatunk babát. Viszont mivel nem rég volt egy elhalt tethességem, ebben a hónapban még inkább “óvatoskában” voltunk, amíg a diéta+myo inozitol úgymond “hat”.

Tudom ez lehet az én hülyeségem, de rettegek meg egy veszteségtől

2022. febr. 23. 11:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Egybekent köszönöm a válaszokat, ma már rendesen vérzek, ugyhogy csak szimpla késés volt
2022. febr. 23. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!