Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem változik a haskörfogatom...

Nem változik a haskörfogatom már egy hónapja? Valami gond lehet?

Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtt kérte az orvos, hogy diétázzak. Nagyjából oda is figyelek arra, hogy mit eszem. Hízni ezért nem híztam semmit, de a pocim sem nő egyáltalán. Ultrahangon még a 18. héten voltunk, most a 28-ban járok, tehát nem tudok semmit a babáról, csak amit én érzek, hogy nagyon aktív, aranyos, mozgékony gyerek. De hogy jó-e ez így?
2008. dec. 16. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne izgulj miatta én most voltam orvosnál,védőnőnél.Az én hasam körfogata még kisebb is lett,de ez csak azért van mert a baba fordul és másképp helyezkedik.Nekem ezt mondták.További Boldog babavárást!
2008. dec. 16. 12:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond! Velm is igy volt, ráadásul én fogytam is 2 kg, mert nemvolt étvágyam. A babám viszont annak ellenére nött, hogy nem lett nagyobb a hasam. Mondjuk én 9 hónaposan néztem úgy ki, mint más 6 hónaposan. Szóval ne aggodj!
2008. dec. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!