Rózsaszín folyás?
Figyelt kérdés
Segìtsetek,mert èn már ezt nem èrtem. 22 naposak a ciklusaim hètfőn vagyis 14-èn kellet volna megjöjjön,nem jött meg, 14 -èn csináltam tesztet, negatív lett. Tobábbra sem jött meg, szerdán 16-án csináltam tesztet halvány pozitív lett. Csütörtökön(ma) teszteltem, negatív lett. Utána rózsaszìn pecsètelő folyás lett. Inkább csepeg mint folyik. Mi törtènhet velem? Kèrtem időpontot az orvosnál de mivel megindult azt hittem megjött. Mègcsak most ágyazódhat be? De akkor mièrt volt szerdán pozitív a teszt? 😐2022. febr. 17. 21:22
11/11 anonim válasza:
Ha most kellett volna megjonnie hogy lett volna beagyazodas?
Keress inkább egy masik dokit aki foglalkozik is a problémáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!