Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rózsaszín folyás a terhesség...

Rózsaszín folyás a terhesség elején ?

Figyelt kérdés

Tnap lett volna menstruációm napja,tnap reggel és ma reggel (erőlködés után) rózsaszínes valamit töröltem de a nap további szakaszaiban teljesen száraz voltam.

Volt itthon egy one stepes tesztem,reggel első vizeletből pozitív lett. Ennek tudatában bementem az ügyeletre,de azt mondták ez normális.

Vajon csak az erőlködéstől normális ez?

2022. jan. 2. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem ne erölködj most semmit.

Progeszteront nem irtak fel? Vagy legalabb görcs oldot?

Pihenj, igyal sok folyadekot. Magnezium nem art ha szeded.

2022. jan. 2. 12:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem írt ki semmit. Magnéziumot,C vitamint eszek egyébként is. Eléggé idegesít a dolog.
2022. jan. 2. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
29%
Ettől sokkal erősebb pecsételgetés, vérzés is lehet teljesen ártalmatlan a terhesség bármely szakaszában. Ennyivel be sem mentem volna az ügyeletre, pedig paramami vagyok. De jó, hogy nem küldtek el a búsba. Van ahol simán megteszik. Egy hét késés és pozi teszt után ömlött belőlem a vér, az nyilván bajt jelentett. Nyugi.
2022. jan. 2. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Féltem is tőle,hogy elküldenek,de 4x vetéltem el 2021ben és nincs meg az oka. Aztmondták hétfőn jelentkezzek a nőgyógyászomnál.
2022. jan. 2. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező a vetélések miatt, részvétem. Ki kell vizsgálniuk az orvosoknak a vetéléséek elkerülése miatt, progeszteront adniuk neked.
2022. jan. 2. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

4 veteles utan egy csepp ver is, igenis kezelest igenyel!!

Kerdezo, nen vizsgaltak meg ki az okat a veteleseknek?

Ne hagyd ezt annyiban szerintem, nezzenek progit, hcg szintet. Ha kell maganban nezesd meg, es vidd el orvoshoz a leletet. Ha az UHon nem volt elvaltozas, es a hcg novekszik (2 baponta dupla), a progi szint is jo, akkor mashol lesz baj, de azt meg muszaj kivizsgaltatni ha ez a baba sem marad meg. Szurkolok, hogy rendben legyel!

2022. jan. 2. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!