Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetesen sikerült lemondanom...

Krisztina27 kérdése:

12 hetesen sikerült lemondanom a cigiről ugye nem lesz baja a babámnak miatta?

Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%

Igen, és most mi vagyunk a szemetek, hogy szegény kismamát idegesítjük, mikor már úgysem változtathatja meg...

...de én ezt a kategóriát nem gondolom kismamának...!

15 hetes

2010. szept. 11. 20:10
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos egy felelőtlen leendő anyuka!!Én nem adnék egyetlen újszülött szájában sem cigit!!Sőt még a füstöt sem fújnám rá!!Te meg alapból mérgezed azt a szerencsétlen aki még meg sem született!!Egy nagyon szép és boldog élet kezdete........Csak ha már vállaltad azt a pici kis életet akkor arra kellett volna már az elejétől törekedni mit minden "rendes" anyuka hogy a lehető legjobbat adom meg a gyerekemnek!!Remélem legalább a lelkiismeret furdalás meg van mert ha nem akkor az SZÖRNYŰ!
2010. szept. 11. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
44%

Még egy kicsi és elsírom magam, anyira sajnállak!!!

Gondolom 27 éves léttedre Ő tervezett baba. Nem jutott eszedbe leszokni nagy nehezen a cigiről, amikor már gyerekvállaláson gondolkodtál? Párod mit szól ehhez (hisz nem csak a te gyereked)?

Ha van egy kis időd, elmélkedj el rajta, mit érezhetnek azok a nők akiknek valami komoly betegségük van és a terhesség mind a 9 hónapját szinte végig rettegik, azért mert szedniük kell a gyógyszert, külömben vége!!! Sőt ismerek olyan szülőket is, akiknek a pocakban végig egészséges volt a babájuk, szüléskor orvosi felelőtlenségből oxigén-hiány lépett fel a baba agyában és most 100%os rokkantnak van nyilvánítva. Képzeld el, hogy tönkre ment ennek a családnak az egész élete! Neked meg sikerült lemondanod a cigiről? Esküszöm, az ilyen nőknek égő végével dugnám bele a szájába a cigit! SZOMORÚ

24+6 km

2010. szept. 11. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
55%
Az jó, hogy le tudtál mondani róla, mert jobb később, mint soha. De én is egyetértek azokkal, hogy a fejlődési rendellenességek 100%-ban az első 3 hónapban alakulnak ki.Utána már nem.Ezek szerint te tényleg a legfontosabb, legkritikusabb időszakban cigiztetted szegényt.Drukkolj, hogy ne legyen semmi baj!Tényleg előbb kellett volna leszoknod, de ezen már nem tudsz változtatni.Az is valami, hogy most sikerült.De én se értem az ilyen kismamákat.Tudják, hogy árt, mégis szívják.Egy anyának a gyereke kell(ene), hogy a legfontosabb legyen az életben.ÉS már születése előtt mérgezve van szegény.És miért?Mert anyuka önzőbb annál, hogy leszokjon.(ezt főleg azokra értem, akik végig szívják)Pénteken voltam NST-n,és mellettem ült egy kismama.Egyszerre végeztünk, ő vett egy kávét, és amint kitettük a lábunkat, gyújtott rá.Nagy pocakkal!!Engem még a hányinger is elkapott.Onnantól kezdve nem volt részemről közös témánk.Ugrottam arrébb, hogy a kislányom még passzívan se kapjon abból a sz*rból.
2010. szept. 12. 08:45
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

Én még ennyire sem vagyok lojális és együttérző, mint az utolsó válaszoló.

Szégyelld magad, és ne legyél büszke magadra, amiért leszoktál 3 hónap után, már akkor kellett volna, amikor terveztétek, vagy előtte hónapokkal, hogy kitisztulj, de legeslegkésőbb - ha mondjuk nem tervezett baba - az az együttlét utáni pillanatban, amikor teherbe eshettél, de tegyük fel, gyógyszert szedtél, oké, akkor az elmaradó mensikor, vagy amikor + lett a teszted.

Undorító! Szegény baba!!!

2010. szept. 12. 08:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Én augusztus 20. óta nem dohányzom és 7hetes vagyok...igaz én ekkor csináltam a tesztem mert émelyegtem és erős hányingerem is volt..és szerencsére idáig csak 2x "kívántam" a cigit...de nem szívtam bele, mert tudtam hogy ezzel árthatnék neki!Első babámat várjuk párommal!
2010. szept. 13. 12:36
 17/17 Snapette ***** válasza:

Nem kell senkinek leharapni a fejét...

A helyzet az, hogy nehéz ezt így megmondani, mert sok mindentől függ. Függ tőled is, hogy milyen a szervezeted, immunrendszered, attól is, hogy mennyit is cigiztél, mert nagy a különbség aközött, hogy valaki elszív másfél csomaggal, vagy rágyújt kétszer egy nap, esetleg csak egyet szív el félig, mert ideges, vagy mert azelőtt nagyon sokat cigizett, és nem tud egyszerre lemondani. Egyébként meg jobb egy felet elszívni mint teljesen stresszesnek lenni az elvonási tünetektől, orvos is megmondhatja.

Nem tartom nagyon valószínűnek, hogy baja lett a babának, de, amint már mondtam, sok mindentől függ, mint ahogy a teljesen egészséges életmód és táplálkozás sem jelent 100%os biztonságot arra nézve, hogy egészséges lesz. Esélyekről van szó, hogy jó megadni minden esélyt arra, hogy minden okés legyen. Nagyobb problémák meg amúgy is kiderülnek az UH vizsgálatokon. Szerintem ne idegesítsd magad nagyon, az tuti nem használ, várd ki a következő vizsgálatot.

2010. szept. 17. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!