Az első megmozdulástól számítva hanyadik napra születik a baba?
Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 10:11
1/4 anonim válasza:
hány nap?...az mindenkinél nagyon változó.
nekem 18 hetesen mozdult meg először és majd csak a 38 héten szültem. az hogy hány nap azt nem számoltam még ki....
2/4 A kérdező kommentje:
A régi közmondások valami 2.. napot ír csak nem tom mennyi pontosan.
2008. dec. 16. 10:23
3/4 anonim válasza:
Én is csak olvastam valahol, hogy 128 nap múlva. Én április 18-ra vagyok kiírva, és az kiszámoltam az első megmozdulástól számított 128. napot: április 16. Szóval nincs sok eltérés.
Bár szerintem ez csak véletlen, mert teljesen egyénfüggő, hogy ki mikor érzi meg az első mozdulatokat. Erre nem lehet alapozni!
Ha ez igaz lenne, nagyon sok baba születne mondjuk 36, vagy 43 hétre :)
Boldog babvárást!
4/4 anonim válasza:
szia!
a fiamat a 16. héten éreztem előszőr, mégis csak a 42.héten indult meg a szülés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!