Milyen hatása volt a hegsérvenek a többedik terhességre?
Figyelt kérdés
Sajnos első terhességem, császármetszésem után kialakult egy hegsérv. Valakinél volt esetleg? Milyen hatása volt a második (többedik) terhességre?
Okozott a terhesség alatt barnázgatást?
2022. febr. 14. 14:21
1/2 anonim válasza:
A heget az orvosok, szokták figyelni terhesség és szülés alatt. Nem lesz baj neked.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Sajnos barnázgatok, nagyjából egy hete. Orvos és az ügyelet nem fogad, mert pozitív lett a covid tesztem. Telefonon csak annyit mondtak, hogy feküdjek, pihenjek minél többet, és szedjek magnéziumot.
Orvos csak szerdán fogad. (Akkor hivatalosan már nem leszek karanténban).
De addig is szerettem volna érdeklődni, hogy okozhat e ilyen jellegű gondot az előző császárom okozta hegsérv.
Sajnos nagyon zavar, nagyon ideges vagyok. :(
Ma vagyok elvileg 7+6 napos terhes.
2022. febr. 14. 14:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!