Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinek volt olyan mostanába...

Valakinek volt olyan mostanában hogy ultrahangon azt mondták fiú még is kislány lett?

Figyelt kérdés

21.hetes terhes vagyok eddig mindenki azt mondta hogy kisfiú,de van egy olyan képem mint ha a köldökzsinór a lába között lenne és lehet arra mondják hogy fiú.

Persze mindegy csak legyen itt velünk és egészséges legyen,de azért érdekelne hogy manapság előfordulhat hogy meg is más nemű érkezik.

2022. febr. 14. 13:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ettol rettegek 😂 mar minden megvan, minden kék, eddig minden ultrahangon mutatta a kukit, de felek hogy megszuletik es kislany 😂 (ugyanugy imadnam csak a ferjemnek lenne egy egesznapos vasarlo korutja SOS amitol megkimelnem).
2022. febr. 14. 19:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem 13 éve,bele éltem magam a kislányba,utolsó uh mondták ott a fütyije!De ugye ez jó régen volt
2022. febr. 15. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Anyukám egyik munkatársának úgy volt hogy kislánya lesz de kisfia lett
2022. máj. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!