Eléggé köhögök. Főleg reggel, és hajnalban. Nem bírom visszafojtani. Hogyan lehetne csillapítani (gyógyszer nélkül)?
Figyelt kérdés
Ehhez még a másik kérdésem: A babámnak árthat ez az erős rázkódás amivel a köhögés jár?2008. dec. 16. 09:13
1/9 anonim válasza:
Lándzsás utifű szirup.Mindenféle köhögésre jó és az íze is finom.Abszolút biotermék.
2/9 anonim válasza:
És nem árt neki.(Ezt elfelejtettem.)
3/9 A kérdező kommentje:
Ez az a bizonyos Dr. Theiss féle Hustensaft? (rózsaszín matricás üvegben?)
2008. dec. 16. 09:17
4/9 anonim válasza:
Az.Én szoptatok és a doki ezt javasolta.
5/9 anonim válasza:
en a landzsas utifuvet mondanam, szaraz kohogesre. ha "produktiv" a kohogesed, gargalizalj elotte sós-meleg vizzel (jo gusztustalan tudom), es utana a landzsas utifu.
6/9 anonim válasza:
Szia!Nem szeretem a mézet,de egy-egy kanállal nekem nagyon bejött!
7/9 anonim válasza:
Vagy esetleg elmehetnél a háziorvoshoz is,(kismamáknak nem kell várni!) és meghallgathatna, mert hisz nem vagyunk egyformák, és nem mindenkinek jó ugyanaz! De ez csak egy vélemény!
Egyébként én is köhögök, folyik az orrom és elmentem dokihoz, és direkt kismamáknak való gyógyszert adott! Már gyógyulgatok!
De ez csak egy vélemény!
34 hetes kismama
8/9 anonim válasza:
Engem a Stodal szirup 4 nap alatt teljesen rendbe tett.
9/9 anonim válasza:
Hustensaft vagy Stodal. Ha az egyik nem hat, próbáld a másikat. Nekem csak a Stodal hat, valaki a Hustensaft-ra esküszik. Lehet, hogy lassabban hat, mint a köhögéscsillapító tabletták, de nem ártanak a babának. Az eukaliptusz olaj párologtatása is jót tesz. A babának nem hiszem, hogy ártana a rázkódás, de neked biztosan nagyon kellemetlen lehet, sokkal kellemetlenebb, mint pocak nélkül. Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!