Miért van ez? Vasárnap jött meg a mensim. De ma olyan rosszul érzem magam. Reggel óta olyan furin fáj a hasam, nem hat a gyógyszer sem. Már nem birom.
Figyelt kérdés
Enni sem tudtam, mert nem birtam,"hányingerem" is van, és szédelgek, a hátam is fáj. Amikor a menim megvan,ilyen tüneteket nem szoktam produkálni. Sőt, semmilyet sem,mert semmi bajom ha megvan.Vasárnap és hétfőn még véreztem rendesen, ma már alig volt.A barátommal megszakitással vagyunk együtt. Gond lehet? Végülis nem lenne gond, mert öröm lenne.2009. ápr. 28. 23:03
1/1 A kérdező kommentje:
ja és kegyetlenül ég a gyomrom.
2009. ápr. 28. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!