Másnak is mozdult meg a babája 15 hetesen? Ezek után milyen sürün lehet majd érezni? Vagy ez töle függ?
15 hetesen es 2 naposan éreztem elöször hogy megmozdult a babám!!!!Ez szombaton volt.Ma zenét hallgattam és egy pici csiklandozos ,simogatást éreztem!Lehet hogy tetszett neki a zene?
Tapasztalatok????
Még csak kétszer éreztem!Szombaton és ma.Szombaton olyat éreztem mintha egy kis buborék szállt volna fölfelé és közben csiklandozott volna.Ma pedig csak egy csiklandozo,simogato érzést egy pillanatra!Remélem attol hogy nem érzem minden nap attol minden ok.
Te mit érzel?Milyen sürün?

Szia!
Az én babám pontossan 16 hetesen mozdult meg elöször az apukája hangjára! :D
Akkor nem tudtam, hogy ő az, 3 napra rá menntünk 4 D re és ott is éreztem egyre sűrűbben,akkor tudtam hogy tényleg ő az! Még a doki is csodálkozott, hogy ilyen korán?!!! :D
Onnantól sokszor éreztem, de volt olyan időszak amikor nem mindíg. Egyre erősebben, a buborékból pillangó sussanás, majd erősebb csapkodás, nem is tudom, de jó érzés nagyon aztán erősebben érzem rúgások, mocorgások, bújkálások, fordulást is lehet érezni.
Most ott tartunk, hogy kinyomja magát, olyan mint egy kis cápa! :))))
Sok boldogságot!
31 heteske

Szia,
Nekem 20 hetesen mozdult meg eloszor, es semmi buborekolas nem volt :)
Nekem egybol rugott 10 -et, mostanra alig 1 hettel kesobb jol megnott a hasam, es mar kivulrol is lehet erezni :)
Szoval valtozo :)
Jo babavarast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!