Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen az AFP 0,69 lett,...

16 hetesen az AFP 0,69 lett, ez jó eredmény, ugye?

Figyelt kérdés
2008. dec. 16. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
az jó!
2008. dec. 16. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 0.8 lett, és azt mondta a doki, hogy nagyon az alsó határnál van, mert 0.9 mom már az elfogadott alsó határ.( szerintem minden labornál más-más az alsó határ, én 0.5-ről tudtam ) Mindenesetre nagyon beparáztatott, és megcsináltattuk a négyes tesztet, ami negatív lett. Senkinek nem kívánom azokat a napokat, de még most sem nyugodtam meg teljesen. Csináltasd meg a négyes tesztet ha az orvosod javasolja. A dokid mit mondott erre az eredményre?
2008. dec. 16. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem 0.84 lett,arra azt mondták hogy jó.Én is ugy tudom,hogy 0.5-től jó.De itt irta valaki,hogy 0.9-től jó,akkor ezek szerint az enyém se jó!31 hetes kismama.
2008. dec. 16. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Szerintem minden orvos mást mond erre az eredményre, azért lennék kiváncsi, mit mondott a kérdezőnek a dokija erre az eredményre.
2008. dec. 16. 10:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Orvoshoz pénteken megyek, akkor tudok vele erről (is) beszélni. Terhesgondozáson kaptam meg ezt az eredményt és azt mondták, hogy 0,5-2,5 -ig elfogadott, és az én eredményem jó, nincs baj.
2008. dec. 16. 10:13
 6/6 anonim válasza:

Szia

Ne aggódj túlságosan, még akkor sem, ha esetleg a dokid azt mondja nem jó. Nekem elkeverte a labor az AFP és a Hepatitist is (azt újra le is vették) és kb. 2 hónappal később kaptam meg. Nekem is az alsó határon volt, de mire kiderült túl voltam a genetikai uh-n, ahol minden rendben. A tesómat szintén behülyítették, hogy rossz, 2 hétig parázott, idegeskedett. Utána rendben volt minden. Amúgy az AFP nagyon pontatlan vizsgálat, kb. akkor mutat valamit, ha pont akkor csináltátok a babát, mint ahogy a doki tippeli, ha 1-2 héttel előbb vagy később, akkor máris rossz eredményt tud mutatni. Sok doki pont ezért nem veszi annyira komolyan, nyilván más meg igen. Nyugi, akkor is ha elküldenek más vizsgálatra. Ne izgulj túlságosan, azzal rosszabbat teszel.

Üdv

2008. dec. 17. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!