Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek Sztk alapon...

Szerintetek Sztk alapon nőgyógyászhoz/terhesgondozásra bejöhet a férjem ?

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek első ultrahang vizsgálatra ( akkor leszek 5+4 hetes) , és az érdekelne hogy most a leendő apuka bejöhet e a vizsgálatra vagy nem ? Vagy orvos függő , délelőtt megyek és nem feltétlen venne ki szabadságot a férjem ha tudja hogy nem jöhet be velem.

#terhesség #apuka #első ultrahang vizsgálat
2022. febr. 9. 18:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
79%
Én meg 25000 alkalmanként 😂😂😂😂 a genetikai meg 33000 alkalmankent, ennyiért már biztos úgy gondolják bejohet 😂😂😂
2022. febr. 9. 19:29
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
húúú akkor nagyon jól jártam a 15 ezerrel :D Mondjuk vidéki ár
2022. febr. 9. 19:33
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem,és ez valószínűleg hüvelyi uh lesz,mert hasival biztos hogy semmi nem látszik még.Amúgy most még a rendelőbe se engednek nagyon senkit,nemhogy a vizsgálatra.
2022. febr. 9. 19:50
 24/32 anonim ***** válasza:
86%

Most covid miatt szinte lehetetlen hogy sztk-ba beengedjék, de ha lehetne is én nem 5 hetesen, hanem majd a 12. hetire hívnám be, amikor már baba formája van.

5+4-nél hüvelyi uh-t csinálnak, maximum egy tűhegyni fekete pötty lesz a monitoron, vagy semmi, emeli a gyógyszert és visszahív 2 hét múlvára. Ehhez tök felesleges apuka.

2022. febr. 9. 19:51
 25/32 anonim ***** válasza:
11%

Soha az életben nem mehetett be férfi nőgyógyászati vizsgálatra.

Az nem is első ultrahang,hanem megállapítják a terhességet.Nem is hasi ultrahang,hanem hüvelyi.

Első ultrahangos vizsgálatod a genetikai ultrahang lesz 12.hét környékén (11.-13 hét közt).

Oda már valahol be mehet,valahol nem.Magánban pl oltási igazolvánnyal vagy friss negatív tesztel simán.

2022. febr. 9. 21:24
 26/32 anonim ***** válasza:
80%

Bár nem is tudom mit akarna látni egy 5 hetes petezsákon aminek még szívhangja se lesz.

Oké,hogy gondjaid vannak,de a terhességet akkor se tudják előbb megállapítani,vissza fognak hívni 1-2 hét múlva.

Apuka kb annyit látna,hogy széttárt lábakkal feldugnak beléd valamit ami aztán kivetíti a monitorra a szürkeséget amin jó eséllyel csak az orvos lát egy pöttyöt,ti meg keresitek melyik sötétebb vagy világosabb folt akar lenni a baba.

SZERINTEM ezt az ultrahangos élmény dolgot jobb meghagyni genetikaira amikor már baba formát is látni vélhet és nem éri a trauma se,hogy terpeszben egy székben várod a selfie bot szerűséget.Jó indulatú daganat tehát az se valami vidám téma mégha otthon ugyan úgy meg is osztod vele a dolgokat.. :D

Magánban szinte biztos,hogy be fognak engedni apukával,sztk-ban nem igazán.

2022. febr. 9. 21:32
 27/32 anonim ***** válasza:
57%

"Soha az életben nem mehetett be férfi nőgyógyászati vizsgálatra."

nálunk bejöhetett az 1. vizsgálatra, ami hüvelyi volt, sztkban. Komolyan nem értem hogy mer valaki ilyeneket kijelenteni csak azért, mert neki még nem volt másmilyen tapasztalata

2022. febr. 9. 22:04
 28/32 anonim ***** válasza:
53%

NŐgyógyászat.TERHESgondozás. :D

Te vagy nő,és te vagy terhes.Ezen az alapon.

Az ultrahang az más,ott tényleg a gyerekedet látod,de itt kb semmit.Főleg egy 5 hetes terhes esetében.

2022. febr. 9. 22:08
 29/32 anonim ***** válasza:
86%

"Soha az életben nem mehetett be férfi nőgyógyászati vizsgálatra."

Dehogynem. Sőt, kapaszkodj, minden vizsgálatra vihet magával bárki egy 18 év feletti kísérőt, aki minden pillanatban mellette lehet, kivétel, ha az a saját, vagy a beteg egészségére veszélyes-tehát pl röntgennél, operacional nem lehet mellette. Ugyanez vonatkozik a 14 év alatti gyermekre, ott a szülőnek van joga mindenütt jelen lenni.

2022. febr. 10. 06:29
 30/32 anonim ***** válasza:
74%

#26 milyen trauma?! Ennyire ne tulozzunk már! Jó esetben felnőtt férfiról beszélünk,akinek van fogalma arról hogy mit fog látni! 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

5+4 valóban korai, de mi pl 8 hetesen mentünk először, a fejemhez ült, kaptam egy takarót a felhúzott labaimra,kb semmit nem látott abból, hogy hol matatatott a doki, és igenis fantasztikus élmény volt együtt meghallgatni a szivhangot. Bár lehet az én férjem a csodabogár, ő mondjuk a szülésnél se volt szivbajos.

Az való igaz, hogy itt most nem sok mindent fogtok látni, de ha a párod szeretne részt venni benne, nem opció, hogy magán dokit keress?

2022. febr. 10. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!