Szerintetek Sztk alapon nőgyógyászhoz/terhesgondozásra bejöhet a férjem ?
Szia!
3 eve szültem, ugyr akkor meg nem volt covid. Valahova bejohetett valahova nem.
Viszont hatalmas nagy kocsogsegnek tartom hogy nem jöhet be apuka, hisz ő is szeretne látni a gyermeket.
Utolsó :
Igen emiatt kérdeztem meg igazából, max átmegyek magánba hát ha oda bejöhet velem . :)
Én 6+3 hetesen voltam magánban és még csak hüvelyivel látta a doki és szívhang is volt, de nem jött be a férjem mert ki volt írva hogy csak babamozira lehet (az meg nem tudom pontosan mi). Sztk-ba nem hiszem hogy beengednék az apukát, még engem se láttak szívesen…
Minden esetre én hüvelyi vizsgálatra nem szívesen vinném be a férjem. Ő most a 12. hetire fog bejönni velem.
De tényleg rossz hogy úgy kell kérdezni meg könyörögni, mikor az ő gyereke is.
Magánba mindig velem jöhet a férjem, az első alkalomtól kezdve.
A kötelező állami terhesgondozásra a kolléganőmnek nem mehetett be.
De lehet intézményenként is változó :) Mondjuk a magánban kifizetek 15 ezret alkalmanként, így legalább ennyire lehetnek rugalmasak.
velem 2016ban is bejöhetett sztk-ban is meg magánban is beengedték. Ráadásul úgy mentem be, hogy negatív volt a teszt és nem tudtuk mi van, de pont otthon volt, elkísért és a nővérke kiszólt, hogy apuka jöjjön be... szall így tudta meg, hogy apa lesz :D
na de, magánba nálunk 2-3 oltással be szoktak engedni
Hát én 24-et fizetek alkalmanként mégse jöhetett be legutóbb.
Előtte pedig igen, nem tudom mi változott. Genetikára nekem is beengedték még januárba, aztán a sima terhesgondozásra amikor foglaltam időpontot szóltak, hogy mostmár kísérő nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!