Ez most normalis?
Sziasztok.
Utoljara november 20.-an volt mensim. December vegen pozitivat teszteltem, de joideje nem rendszeres 28 napos a ciklusom, akar 37 napos is lehet. Januar 2.-an verezni kezdtem, akkor lattak petezsakot de a hcg 3 nap alatt nagyon lecsokkent, szoval tudtuk hogy barmi is kezdodott volna, elment. Kaptam ergamm cseppet hogy ami esetleg bent maradt kijojjon. Kontrollon minden rendben volt, szepen kitisztultam.
Januar 28.-an halvany barnas folyasom volt, ebbol kifolyolag teszteltem, ami pozitiv lett, ezek szepen erosodtek. Februar 2.-an mentem hcgt es progeszteront nezetni mert ajanlottak, ezeknek az erteke teljesen jo lett.
2 het mulva terveztem nogyogyaszhoz menni, de ma megint halvany barnas folyasom van. Nem tudom hogy ez most a mensi elojele, vagy pedig valami mas allhat a hatterben.
Holnapra van idopontom egy maganklinikara, de erdekel esetleg valaki jart mar hasonlo cipoben.
Nagyon szepen koszonom a segitseget.
Nem normális, de relatíve gyakran megesik.
Holnap kiderül, hogy hematóma, progeszteronhiány vagy valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!