Első babás kismama vagyok, miért mondhatják, azt hogy a gyomromban van a hasam? 😅 tudom hogy furán hangzik, nekem is. Őszintén kicsit magamra vettem, mit jelenthet mire akart célozni ezzel?
Amikor nő a hasad akkor az csinál magának szépen helyet.Eleinte jó magasra "felszáll",majd a terhesség vége felé egyre lejjebb "száll" a has.
A huszon hetestől harminc hetes kismamákig ha jól megnézed kb mindenkinek szinte mell alól indul a hasa gömbölyödni.
30 hét felett már egyre lejjebb kerül.
Testfelepítéstől is függ.Az alacsonyabb nőknek kapásból kisebb a felső testük,így a hely is kevesebb a babának.
Valakinek a csípője nem olyan "magas".
Szélességre is igaz ez.Valamelyik nő testalkatra szélesebb.A baba is csak addig tud nyújtózkodni ameddig az anyja ér,ha se oldalra,se felfelé nem opció akkor nő előre,de akkor a bőr csúnyán elnyúlik és úgy bereped hogy két sörike után átkelő zebrának nézed.:D
Sajnos nem,a stria marad.:)
Nekem a hasam nem,de a fenekem,a combom,alúlról a melleim kaptak striát.Eleinte zavart,de most már elfogadtam.Szüléssel járt.🤷🏼♀️
Büszkén viselem,mint valami "harci sebhelyet",nem lehet mindenki tökéletes. :D
Remélem azért megússzátok akár merre is növekszik a pocak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!