Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kis segitseget kernek?

Minii Vikii kérdése:

Egy kis segitseget kernek?

Figyelt kérdés

Sziasztok😊

Tegnapelott teszteltem predivel es Gabriellel, tegnap a Clearblueval es egy Mulleressel amit sosem hasznaltam eddig.

Pozitiv lett😍 nem vartuk.

Januar elejen volt egy missed abom, pontosabban 2.-an elkezdtem vérezni, elküldtek uhra, hcg tesztre, sajnos nagyon lecsökkent a hcg szint, ultrahangon csak nagyon pici petezsákot láttak.

Gondolom utana foganhatott meg🥰

Elkezdem szedni a femibion terhes vitamint es folsavat. Nektek mi valt be, mit kene szedni? Nem szedtem eddig semmilyen vitamint, mert a tortentek utan nem szamitottunk erre.

Marciusnal elobb gondolom nem erdemes dokihoz fordulni.

[link]

[link]

2022. febr. 1. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

én minél előbb mennék dokihoz, de legalábbis felhívnám őt. vetélés után megnézték, hogy teljesen kiürült e?

én elevitet szedek, terhesvitamin mellé fölösleges a folsav. terhesvitamint pedig szedhetsz a babatervezés időszakában is.

2022. febr. 1. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is gratulálok!

Igazából teljesen mindegy milyen terhes vitamint szedsz, erre vannak kitalálva. Nyugodtan igazíthatod a pénztárcádhoz. A drágább nem feltétlen jelent jobbat! Én amúgy gravida optimát szedek, mert ezt ajánlotta a nőgyógyász, de valószínűleg ha másikat kérdeztem volna meg, az mást mond :D

Akár február végén is mehetsz már orvoshoz, de a márciust is megvárhatod, nem maradsz le semmiről. Ha bármi problémád lenne, pl. pecsételés, akkor nyilván érdemes hamarabb. Problémamentes terhességet kívánok!

2022. febr. 1. 20:12
 3/9 A kérdező kommentje:
szia igen vetélés elkezdésénél kaptam ergamm cseppet ami segitett kiüriteni ami meg bentmaradt. utána visszakellett mennem hogy megnézzenek, azt mondták minden rendben, szépen kiürült.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az említett terhesvitamin+folsav tökéletesen elég. Esetleg lehet plusz C vitamint, azzal ártani nem lehet. :)

Gratulálok, boldog babavárást!

5/9 A kérdező kommentje:

nagyon sokat olvastam már a vitaminokról, összetételek, vélemények és annyira vegyesek a vélemények. Nyilván mások vagyunk, máshogy reagálhatunk a vitaminokra, de nagyon érdekes mennyire eltérő véleméyek vannak.

Nagyon köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz :)

2022. febr. 1. 20:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Femibion mellé felesleges a + folsav.

Márciusig azért ne várj a dokival, 2-3 hét múlva már simán aktuális a terhességmegállapítás.

2022. febr. 1. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Magnéziumot ihatsz pluszban, meg c-vitamint, d-vitamint. Legalább is nekem ezeket javasolta a doki.
2022. febr. 1. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a gravidától hánytam, de ez egyéni.

A többit már írták fent.

Minden jót!

2022. febr. 1. 20:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek!❤️
2022. febr. 2. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!