Egy kis segitseget kernek?
Sziasztok😊
Tegnapelott teszteltem predivel es Gabriellel, tegnap a Clearblueval es egy Mulleressel amit sosem hasznaltam eddig.
Pozitiv lett😍 nem vartuk.
Januar elejen volt egy missed abom, pontosabban 2.-an elkezdtem vérezni, elküldtek uhra, hcg tesztre, sajnos nagyon lecsökkent a hcg szint, ultrahangon csak nagyon pici petezsákot láttak.
Gondolom utana foganhatott meg🥰
Elkezdem szedni a femibion terhes vitamint es folsavat. Nektek mi valt be, mit kene szedni? Nem szedtem eddig semmilyen vitamint, mert a tortentek utan nem szamitottunk erre.
Marciusnal elobb gondolom nem erdemes dokihoz fordulni.
én minél előbb mennék dokihoz, de legalábbis felhívnám őt. vetélés után megnézték, hogy teljesen kiürült e?
én elevitet szedek, terhesvitamin mellé fölösleges a folsav. terhesvitamint pedig szedhetsz a babatervezés időszakában is.
Először is gratulálok!
Igazából teljesen mindegy milyen terhes vitamint szedsz, erre vannak kitalálva. Nyugodtan igazíthatod a pénztárcádhoz. A drágább nem feltétlen jelent jobbat! Én amúgy gravida optimát szedek, mert ezt ajánlotta a nőgyógyász, de valószínűleg ha másikat kérdeztem volna meg, az mást mond :D
Akár február végén is mehetsz már orvoshoz, de a márciust is megvárhatod, nem maradsz le semmiről. Ha bármi problémád lenne, pl. pecsételés, akkor nyilván érdemes hamarabb. Problémamentes terhességet kívánok!
Szerintem az említett terhesvitamin+folsav tökéletesen elég. Esetleg lehet plusz C vitamint, azzal ártani nem lehet. :)
Gratulálok, boldog babavárást!
nagyon sokat olvastam már a vitaminokról, összetételek, vélemények és annyira vegyesek a vélemények. Nyilván mások vagyunk, máshogy reagálhatunk a vitaminokra, de nagyon érdekes mennyire eltérő véleméyek vannak.
Nagyon köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz :)
Femibion mellé felesleges a + folsav.
Márciusig azért ne várj a dokival, 2-3 hét múlva már simán aktuális a terhességmegállapítás.
Én a gravidától hánytam, de ez egyéni.
A többit már írták fent.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!