A köldökzsinor keringése teljesen máshogy ábrázolódik az uh-on mint egy testrész, azzal nem lehet összekeverni. Legalábbis szakképzett szonográfus nem nézi el.
2022. jan. 31. 12:42
12/24 anonim válasza:
"Szakképzett szonográfus" amúgy is kislányt mondott 90%-ra tehát nem,nem is nézte el ezt egy szóval sem mondtam.:D
2022. jan. 31. 12:48
13/24 anonim válasza:
A között, hogy te (ha jól sejtem, laikusként) “látsz valamit a lába között” és a szakképzett szonográfus azt mondja, hogy “90%-ra kislány”, jó nagy a különbség, ezt remélem te is érzed. Persze ekkora terhességnél még van tévedési esély, de én inkább hinnék a dokinak, mint az én szakavatatlan szememnek.
Ezeket a képeket kaptam és ebből az első képen nekem úgy tűnik hogy van valami a lába között :)
2022. febr. 2. 08:02
16/24 anonim válasza:
Szerintem teljesen lapos a lába köze, én is kislányt mondanèk.
2022. febr. 2. 08:59
17/24 anonim válasza:
Kislánynak látszik,semmi nincs ott.
Ezeket a 4D képeket én valahogy nem szeretem,hamarabb meg tudom mondani,ha nem ilyen kis "gyurma figurákból" kell tippelni :D
2022. febr. 2. 12:10
18/24 A kérdező kommentje:
Akkor az első képen ott az micsoda? ,😂 Nem olyan mint egy zacsi?😂
2022. febr. 2. 13:30
19/24 anonim válasza:
A hasadban a full sötétben lévő babát kell kirajzolnia az UH gépnek.
Hasfalon,méhen,magzatvizen minimum keresztül.Úgy,hogy sok esetben mozog is a baba UH közben,te is levegőt veszel és minimálisan mozog a hasad,mozgatják is a hasadon a gépet viszonylag gyorsan.
Szerinted mindig egy pontos,teljes,sima baba képet fogsz kapni? Ezek még jól is sikerültek.:)
Valami oda érhetett,beárnyékolhatta a képet akár a köldökzsinór is eltakarhatta egy pillanatra ahogy ott lebeg,bármi oda érhetett ami hirtelen annak rajzolódott ki.De nem,az nem here zacskó. :D
2022. febr. 2. 14:06
20/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de láttad már mekkora zacskója van a férjednek? Na, akkor most az arányokat vidd át a képre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!