Hogy zajlik a 4D ultrahang? Hüvelyi vagy hasi?
Mindig érdemes elmenni. 24-30 hetes kor között mondják, hogy akkor a legjobb, de ha nem csak egyszer szeretnétek hanem többször is, teljesen Megéri akármikor.
Hogy hogy zajlik.. Hasi UH, az elején megmerik a baba adatait aztán jöhet a látvány része. Legalábbis ahol én voltam ott így van.
Nézz a helynek utána, ha van honlapjuk akkor részletesebben tudsz olvasni ott.
Van hasi és hüvelyi 4D-s vizsgálófej is, így a fenti válaszok nem pontosak.
A baba helyzetétől, a hólyagtelítettségtől, a méhlepény elhelyezkedésétől, az anya alkatától és a vizsgálótól függ, hogy mikor melyiket használja. Na meg persze a terhességi hetek száma is befolyásol, de nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy eddig és eddig hüvelyi, innen már hasi.
Nekem a 12. heti hasiként indult, de nem volt teli hólyag, a baba bújócskázott és végül a hüvelyi fejjel lehetett teljesen megvizsgálni.
Sőt nálam még a 27. héten is felmerült a hüvelyi fej használata, mert a mellső fali lepény szinte mindent kitakart, illetve a baba a combtőben bujkált, így csak "skalpolt és takart" képet kaptunk a hasival (végül sikerült kimozdítani így maradt a hasi fej).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!