December 7-én volt az utolsó menstruációm. December 26-án voltam a párommal. Terhességi teszt január 6-án pozitív lett. Január 28-an voltam orvosnál és petezsákot látott csak. Azt mondta ilyenkor illendő már embriót látni. Ebből lesz még valami?
5 hetesen két embriót lát?
Ugyan már. Ki a fene hiszi ezt el neked?
Abban igazad van, hogy nem feltétlenül számolják az utolsó menstruáció alapján a terhességet, de az biztos, ha igazat írtál, és dec. 26. az együttlét időpontja, akkor valami nem stimmel...
Akkor nem csak nekem nem stimmel..kb az egész. xD
Csak nem akartam megint én lenni aki hazugsággal vádol valakit.Nem tudom mi okod van erre,de most megint ott tartunk,hogy ha 5 hetesnek lát akkor mi a fenét látott volna 28.-án? 4 hetes terhes voltál akkor,és pont nőgyógyász miért mondta volna,hogy minimum embriót kellett volna látnia?
4 hetesen jó,ha olyan a gép hogy kimutatja a petezsákot..
Szívhang valahol 6-7 hetesen lenne.:|
És de,ameddig nincs meg a 12.heti UH addig az utolsó mestruáció első napja a mérvadó.Legfeljebb X hetes magzatod lehetne Y értékekkel,de ennyire picinél semmilyen értéket nem tud érdemben felírni.
Egyet értek,valami nagyon nemstimmel....
Vagy nagyon ellett számolva vagy kamu
Bàr nemértem ha az utóbbi,az mire jó?
Nekünk ugyan mindegy...
6ika òta majdnem egy hònap telt el,és ha màr akor pozitívat teszteltel akor azòta màr szívhangnak kéne lennie és nemhogy még aztse làssa az orvos hogy 1 vagy 2
Ettöl független minden jót kívánok
Később fogant a doktor nő szerint. Illetve azt mondta nem mindig az utolsó menzesz az irányadó a magzati kor meghatározásához. Nekem 30 naposak a ciklusok és ez nem minősül orvosilag szabályosnak.
Ilyeneket nem találok ki. Szimplán később fogant a menzeszhez képest! Ezért is írtam a kérdésekhez dátumokat. Az hogy 26-ÁN voltunk együtt meg simán lehet, hogy rá 3. napra fogant meg. Az meg már bőven december vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!