38 hetesen, egyáltalán semmennyire nem meszesedett lepénnyel, jó flowmetriával lehet túlhordom a babát?
Figyelt kérdés
Tegnap néztek mindent:a lepény totál egészséges,semmi jel sorvadásnak,áramlás is normális.Többi gyermekemnél ilyenkor már meszesedett a lepény.Tudom örülnöm kellene,hiszen ez azt jelenti,hogy a babámnál minden oké,de kicsit aggódom,ugye nem ettől függ,hogy esetleg túlhordom?2010. szept. 10. 09:17
2/8 A kérdező kommentje:
:((((
nem akarom túlhordani.
Már annyira készülök rá,türelmetlen vagyok.
2010. szept. 10. 09:27
3/8 anonim válasza:
semmit nem jelent a lepény állapota ilyen szempontból. Simán megszülhetsz tulhordás nélkül is. Nem ezeken mulik. Amikor megérik a baba tüdeje elkezd termelni egy hormont az indítja meg a szülést.
4/8 A kérdező kommentje:
Nos,nem hordtam túl,sőt betöltött 38 hétre megszültem:))
Kisfiam lett,3800 grammal és 51 centivel,szeptember 18-án 00.30-kor.
Köszi a válaszokat!
2010. szept. 28. 11:56
5/8 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
7/8 anonim válasza:
Épp akartam írni, hogy nekem is tőkéletes volt az eredményem, és még a szülés előtt egy nappal teljesen zárt is voltam, nem jelent semmit. Egyébként gratulálok.
8/8 anonim válasza:
Gratulálok :)
Egyébként amiket írtál, azoktól nem lesz túlhordás. Sőt teljesen egészséges terhességnél ez a normális, ha végig az utolsó percig szép a méhlepény, zárt a méhszáj, stb.
Én 37 hetes vagyok most, alig várom, hogy szüljek :) Az elsőt 39 hetesen szültem.
Minden jót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!