Férjem nem akar velem szeretkezni mert zavarja a pocak. Szülés után ez változhat?
2
Jaa, csak a férjnek kell megértőnek lennie, az asszonynak nem? :D
Szerintem nem itt a vízválasztó, aki idáig eljut a párjával, hogy gyerekvállalás, az ne essen depresszióba egy év szexmentességtől.
Ha ő nem is akar szexelni, pettingelni még lehet, hogy neked jó legyen. Ő meg ha semmit nem akar, majd kiveri magának. Csak ez legyen megbeszélve.
Mind a 2 terhességemnél a 20.hetig szexeltünk kb.
Férjemnek (hiaba mondtam, nem igy van) folyton az jart a fejében, hogy a micsodájával hozzáér a gyerek fejéhez.
En meg egyaltalan nem éreztem magam vonzonak, szexinek, sőt... így egyikünknek sem volt rá igénye ugymond.
Első után 3 honapig véreztem, utána totál visszaállt.
Második után meg a 6 hetet se vártuk ki (5 hét 5 nap) 🙈
Ez teljesen normális, főleg ha meg tudjátok beszélni, hogy mi a baja. Nyilván fog változni, hiszen megszűnik a problémája, a baba kint lesz!
Ne aggódj ezen, lesz ennél rosszabb időszak is...
Nálunk is hasonló volt, a férjemet zavarta a tudat, hogy ott a gyerek. Onnantól kezdve, hogy már látványos pocakom lett, nagyon max havi 2x voltunk együtt, de a végén már annyiszor sem. Én őszintén szólva annyira nem bántam, nekem a terhességgel eléggé lecsökkent a libidóm, meg úgy igazán vonzónak sem éreztem magam a 3x hetekben, de szerencsére az intimitást egyéb módon (sok bújással, mély beszélgetésekkel, közös felkészüléssel a babázásra) ki tudtuk élni és nekem ez fontosabb volt, mint a szex (én amúgy nem is maszturbáltam, nagyon max 1-2x a végén, mert reméltem hogy az orgazmusos méhösszehúzódások majd kicsábítják a babát, de nem jött be sajnos :D ).
A 6. hét után még kicsit döcögősen, de azért elég hamar visszaállt a dolog, kb a 7-8. hetekre. Most 1,5 éves a lányunk, már próbálkozunk a tesóval, kb olyan a nemi életünk, mint gyerek előtt (nyilván nem olyan spontán, de azért elég jól össze tudjuk hozni az együttléteket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!