Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Férjem nem akar velem szeretke...

Férjem nem akar velem szeretkezni mert zavarja a pocak. Szülés után ez változhat?

Figyelt kérdés
Jelenleg 35 hetes terhes vagyok, 1 hónapja már nem nyúl hozzám mert zavarja hogy ott van a gyerek köztünk. Mielőtt terhes lettem, nem volt gond a szexuális életünkkel. Aki járt hasonló cipőben, miután letelt a szülés utáni 6 hét, közeledett felé a férje úgy mint régen?
2022. jan. 29. 17:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Ez nehéz ügy a férfiaknál. Igen, normális, ne aggódj. Nem minden férfi ilyen, de sokak meg igen. Az is lehetséges, hogy szülés után sem áll rögtön vissza minden a régi kerékvágásba. Egy barátnőmék alig tudták kivárni a hat hetet, a másikék meg hat hónapig kb együtt sem voltak szülés után. Türelmesnek kell lenni.
2022. jan. 29. 17:11
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
Próbáljon más pózt. Sajnállak, nem túl megértő férj...
2022. jan. 29. 17:12
 3/21 anonim ***** válasza:
59%

2

Jaa, csak a férjnek kell megértőnek lennie, az asszonynak nem? :D

Szerintem nem itt a vízválasztó, aki idáig eljut a párjával, hogy gyerekvállalás, az ne essen depresszióba egy év szexmentességtől.

Ha ő nem is akar szexelni, pettingelni még lehet, hogy neked jó legyen. Ő meg ha semmit nem akar, majd kiveri magának. Csak ez legyen megbeszélve.

2022. jan. 29. 17:15
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Mind a 2 terhességemnél a 20.hetig szexeltünk kb.

Férjemnek (hiaba mondtam, nem igy van) folyton az jart a fejében, hogy a micsodájával hozzáér a gyerek fejéhez.

En meg egyaltalan nem éreztem magam vonzonak, szexinek, sőt... így egyikünknek sem volt rá igénye ugymond.

Első után 3 honapig véreztem, utána totál visszaállt.

Második után meg a 6 hetet se vártuk ki (5 hét 5 nap) 🙈

2022. jan. 29. 17:16
 5/21 anonim ***** válasza:
70%

Ez teljesen normális, főleg ha meg tudjátok beszélni, hogy mi a baja. Nyilván fog változni, hiszen megszűnik a problémája, a baba kint lesz!

Ne aggódj ezen, lesz ennél rosszabb időszak is...

2022. jan. 29. 17:52
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk is hasonló volt, a férjemet zavarta a tudat, hogy ott a gyerek. Onnantól kezdve, hogy már látványos pocakom lett, nagyon max havi 2x voltunk együtt, de a végén már annyiszor sem. Én őszintén szólva annyira nem bántam, nekem a terhességgel eléggé lecsökkent a libidóm, meg úgy igazán vonzónak sem éreztem magam a 3x hetekben, de szerencsére az intimitást egyéb módon (sok bújással, mély beszélgetésekkel, közös felkészüléssel a babázásra) ki tudtuk élni és nekem ez fontosabb volt, mint a szex (én amúgy nem is maszturbáltam, nagyon max 1-2x a végén, mert reméltem hogy az orgazmusos méhösszehúzódások majd kicsábítják a babát, de nem jött be sajnos :D ).

A 6. hét után még kicsit döcögősen, de azért elég hamar visszaállt a dolog, kb a 7-8. hetekre. Most 1,5 éves a lányunk, már próbálkozunk a tesóval, kb olyan a nemi életünk, mint gyerek előtt (nyilván nem olyan spontán, de azért elég jól össze tudjuk hozni az együttléteket).

2022. jan. 29. 18:12
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze nem ez a világ drámája, de azért valljuk be nem elhanyagolható szempont. Nem azt mondom hogy ugyanúgy szexeljünk mint nem terhesen, de petting sincs meg semmi. Persze érzem hogy szeret meg annál többet bújik, csak félek hogy mi van ha neki ezentúl is elég lesz csak ennyi. Szülés után is...
2022. jan. 29. 18:34
 8/21 anonim ***** válasza:
12%
Hanyadik hétben vagy?
2022. jan. 29. 18:40
 9/21 anonim ***** válasza:
43%
Az enyém sem akart már a végén, karácsony este óta nem szexeltünk pedig amúgy elég fűtött szexuális életünk volt mindig is. Azóta meg is szültem, 2 hetes a pici, már most jön és bújik, azon tanakodunk, hogy behatolás nélkül miket tudunk csinálni. Nyugi, valahol meg lehet érteni őket is, de ahogy eltűnik a pocak valószínűleg eltűnik majd ez a gátlása is és ha minden jól alakul akkor visszaáll a rend ilyen téren is. :)
2022. jan. 29. 18:41
 10/21 anonim ***** válasza:
8%
Ja írtad, Bocsi. Azt engedi, hogy Te kenyeztesd? Mióta vagytok együtt? Beszélni tudtok erről?
2022. jan. 29. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!