Szurkáló érzés a terhesség elején?
Figyelt kérdés
Sziasztok lányok, ma vagyok 6 hét 5 napos, és az alhasamba közepén szurkáló érzést érzek, egy nap többször, nem kellemetlen annyira, csak azt szeretném kérdezni, hogy ez normális? Első baba
Előre is köszönöm válaszotokat :)
2022. jan. 28. 15:22
1/9 anonim válasza:
Normális. Sok magnézium, hidd el csodát művel.
2/9 anonim válasza:
13hetes kismama vagyok. magneziumot még nem szedek, nekem is voltak ilyen szurkálások, hol az alhasamnál hol a petefészeknél. ez normális, növekedik a méh, nyúlnak a szalagok. nálam annyira rövid ideig tartottak ezek, hogy nem kapkodtam a magnézium után. azóta se tart sokáig ha épp van is, így nem szedek ☺️
3/9 anonim válasza:
2. Pedig fontos, nem csak a szurkálás miatt. A kismama legjobb barátja. Nem akarok okoskodni, félre ne érts, csak tapsztalat. Boldog babavárást nektek! :)
4/9 anonim válasza:
a nődokihoz jövő héten megyek, eddig azt mondta, elég ha csak a terhesvitamint szedem
6/9 anonim válasza:
Nekem is volt, de nem tartott sokáig. Mostanában már csak tüsszentéskor szokott beszúrni (9hetes vagyok). Én a lábgörcs miatt kezdtem magnéziumot szedni de engem durván meghajt. Nem tudom később hogy fogom szedni nagyobb dózisban.
7/9 A kérdező kommentje:
2x ittam én is magnosolcot de ment tőle a hasam egész nap
2022. jan. 28. 16:22
8/9 A kérdező kommentje:
Magnosolv*
2022. jan. 28. 16:23
9/9 anonim válasza:
Én magnerotot vettem mert abba kevesebb van, gondoltam valhogy könnyebb lesz beállítani az adagot. De ettől is ment a hasam igaz nem egész nap, de attól még kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!