Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején nektek is...

Terhesség elején nektek is nagyon szurkált a hasatok? (többi lent )

Figyelt kérdés
Én még nagyon az elején vagyok 3 tesztem lett pozitív de majd csak 2 nap múlva lenne havim és folyton attól parázok hogy meg fog jönni :(
2013. aug. 24. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,én végig azt hittem meg fog jönni,de még nem tudtam hogy babás vagyok így nem foglalkoztam vele.Aztán 1-2 hét késés után is szúrkált,de akkor már tudtam ez bizony nem a menszeszes görcs hanem a beágyazódástól van!!!38hkm
2013. aug. 24. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:
igen ez nagyon gyakori, én ma vagyok a 23. napon de napok óta érzem, máskor a mensi elött sosincs ilyen hamar szurkálás és mindjárt megjön érzés, igy nagyon reménykedek hogy sikerült, hétfőn fogok elöször tesztelni, persze tudom hogy nem biztos hogy kimutatná már de van rá esély igy mindenképp megnézem, ugyis van itthon csomó tesztem.
2013. aug. 24. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, én attól a naptól éreztem mikor meg kellett volna jönnie, és majdnem egy hétig tartott. Azt hittem én is, hogy meg fog jönni, mert előző hónapban is késett négy napot, úgyhogy én sem foglalkoztam vele, de amikor még utána sem múlt el, akkor már gondoltam, hogy baba van, és én is mindig azt hittem, hogy meg fog jönni. De már betöltöttem a 10 hetet, és néha még most is szurkál :-D Mikor mész dokihoz? Gratulálok
2013. aug. 24. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!