3. Babának kinek sikerült a másik várva várt nem?
Őszinte leszek, én sok 3 gyerekest ismerek, de olyat, ahol 2 fiú után sikerült lány, egyet sem. Sok a 3 fiús család, meglepően sok.
Olyat ismerek, hogy 2 fiú-1 lány, de ott nem a lány az utolsó gyerek.
Lutri.
Csak aztán ne legyen kiírva a "Hogyan dolgozzam fel, hogy a 3. is fiú lesz?!" kérdés...
Igen. Edesanymnak van 2 idösebb fiu testvere. Ö a harmadik gyerek.
Remelem minden rendben lesz a babaval, szurkolok, hogy lany legyen. De mindennel fontosabb az egeszseg :)
Nagyapámnak bátyja volt és húga, szóval elvileg lehetséges :) Ismeretségi körben olyat tudok, hogy 3 fiú után lány, illetve 2 lány után fiú, majd újabb lány. Egyik nagymamám szintén 3 fiú utáni első lány.
Biológiából azt tanultuk, hogy minden alkalommal ugyanannyi az esély (nem egészen 50-50%, mert picivel több fiú születik, de az esély nem változik). Személyes tapasztalatból én is azt látom, hogy a többgyerekes családoknál vagy azonos neműek a gyerekek, vagy egy gyerek neme más, és az mindig az első- vagy a másodszülött, de azért nem kizárt más kombináció sem.
Csomó ismerősnek van 3 gyereke.Igaz nem így hogy két fiú,aztán egy lány.
Hanem így hogy lány,fiú,fiú
Lány,fiú ,lány
Nem tudom 🤷♀️ nekünk 3 lányunk van 🤪
Egyik ismerősnek 5 fia. Igen az utolsó 2 kb csak a kislány reményében fogant.
A másiknak 4 fia. Náluk megannyi vetélést követve derült ki a 4. előtt, hogy nagyvalószínűséggel a lány embriók nem maradnak meg.
Másik 2 ismerősnék 3-3 lány szintén.
Még 2 gyerekeseknél is ritka a környezetemben ahol ellentétes neműek. (nekem is nővérem van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!