Meddig kell szúrni a véralvadásgátlót a terhesség alatt?
Sziasztok!
Két 15. heti vetélés után sikerült megint teherbe esnem hál isten. Viszont véralvadásgátlót (fragmin 2500 i.e)szúrok de csak a terhesség 24. hetéig.. A genetikus, hematológus semmi problémát nem talált nálam. A babák egészségesek lettek volna viszont a méhlepénnyel nagyon sok gond volt (vérrögök) és ez okozta a tragédiákat :(
Amit nem értek hogy miért csak a 24 hétig, amit neten olvastam ott mindenki azt írja hogy a terhesség alatt és után is szúrta még. A dokit meg fogom kérdezni, a genetikust kérdeztem azt mondta hogy azért addig mert addig nagy a vetélés kockázata. De én akkor is retteget hogy ha abbahagyom akkor megint tragédia lesz..
Volt esetleg valaki így aki csak 24.hétig szúrta és minden rendben volt utánna?
Növérem is végig szúrta magát,feltétlen kérdezd meg a dokit
Én mindenképp folytatnám,ilyen elözménnyel
Köszi mindenkinek!
Mindenképp beszélek vele, hogy szeretném folytatni, végülis véralvadásgátló és nem vérhígító, nem hinném hogy veszélyes lenne ha szúrnám tovább. Ha nem javasolja max elmegyek hematológushoz egy kontrollra vagy a kórházban is mondták 11.hét körül menjek be kivizsgálnak ha úgy van. Addig megyek amíg megnyugtató választ nem kapok hogy miért nem kell vagy azt nem mondják hogy folytassam nyugodtan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!