Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pattanások megjelenés...

A pattanások megjelenés utalhat fiú gyerekre?

Figyelt kérdés
Minden nap kijön rajtam plusz 2 és már az egész fejem pöttyös. Ezelőtt bababőröm volt. Lehet a tesztoszterontól ami a fiú magzatban van?
2010. szept. 9. 12:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem utal semmire, fiad lesz vagy lányod :)

A terheshormonoktól lettél patis, majd elmúlik.

2010. szept. 9. 12:27
 2/13 anonim ***** válasza:

Amikor meglátott terhesen a kozmetikusom, azt mondta: "jajjjj, milyen gyönyörű lett a bőröd, bizotsan fiad lesz!"

:-)) kisfiam született...

De ilyen "babonákra" szerintem nem lehet sokat adni.

2010. szept. 9. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Hátt nem tudom h mennyire igaz de egyik ismerösöm mielött terhes lett gyönyörü bőre volt tehesség alatt viszont nagyon megcsúnyult szegény arca nagyon sok gyulladt pattanása volt és kisfia született.másik ismerösömnek is kisfia van de neki nem volt bőrpanasza.szóval nem tudni...nekem kislányom van és semmi bőrpanaszom nem volt...
2010. szept. 9. 12:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is megszépült a böröm terhesség alatt. Fiam született.
2010. szept. 9. 12:30
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Úristen! Igen b@zdmeg! Ha a jobb kezedet emeled fel fiú lesz, ha bal kezedet akkor lány! Ez tényleg bejön, próbáld ki!
2010. szept. 9. 12:32
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem babonára alapoztam a kérdést, hanem a tesztoszteronre, ami a fiú magzatokban erősebben van jelen.

Kedves utolsó: Ha a lábamat emelgetem akkor mi lesz? Hármasikrek?

2010. szept. 9. 12:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem borzasztóan kijöttek a pattanásaim, szinte újra tininek érzem magam. Ehhez képest kislányom lesz. :)

Én egyébként azt hallottam, hogy a fiús anyukáknak szépül meg a bőrük.

2010. szept. 9. 12:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Lányom lesz, és olyan csúnya bőröm, mint a fene...

Én is úgy hallottam, hogy a fiús anyukák megszépülnek, de persze sose lehet tudni. :)

2010. szept. 9. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is lányom lesz és nagyon pattis lettem. Előtt sose volt a hátamon meg a mellkasomon pattanás de most mindet ellep. Az arcomról nem is beszélve.
2010. szept. 9. 13:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is tiszta "ragya" lettem,pedig kisfiam született.

Sajna nekem nem szépült a bőröm a fiús terhességgel,előtte pedig csak 1-2 volt,de az sem vészes.

2010. szept. 9. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!