Mit tudok tenni erős migrén esetén a terhesség korai szakaszában?
Köszi a tippet! :)
Nekem ami olykor bevált, nem tudom miért, azok a mágneses tapaszok. De kipróbálom, amit írtál! Még egyszer köszi! :))
Szia!
Megpróbálhatod az orrsprayt, de nekem semmit se használt!!!
Szoptatós, migrénes, kismama
régi kérdés, de azért hátha segítek: én hányni szoktam, ha van hányingerem akkor ugye megy könnyen, ha nincs, akkor lenyúlok. Kellemetlen, de nagyon jólesik, mármint utána megkönnyebbülök. Neurológustól kérdeztem, miért van ez, azt mondta, hogy a hányás miatti erőlködés megszakít vmi idegpályán átmenő ingerületet, amitől megszűnik a fejgörcs, max tompa fájdalom marad. Én ezután kivétel nélkül mindig el tudok aludni, félóra alvás is jó, fáradt és lestrapált vagyok utána, de nincs fájdalom. Ekkor már meg merek inni egy gyenge kávét, és eszem vmit, hogy tudjak emészteni.
Aki nem szkeptikus ehhez: a bioptronlámpa egy csoda, mielőtt nem volt, az előbbi "módszer" vált be, mióta megvan, 25 perc lámpázás és lassan elmúlik, érezni ahogy old ki a görcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!