Szerintem nincs :D Én nem kaptam semmit a férjemtől, és eszembe se jutott őszintén szólva. Csinálj házimunkát, főzz, vedd ki a részed a csecsmőgondozásból, biztosíts neki időt saját magára, ezekkel segítesz a legtöbbet.
2022. jan. 17. 14:11
3/11 anonim válasza:
Kismama vagyok, és tényleg az a legjobb, hogy átvállalt házimunkát. Eddig is rendet rakott, takarított, mindig ketten végeztük ezeket, de pl most a mosást, teregetést is ő csinálja. Nem kértem, magától kezdte. Ajándékokat nem szokott úgy konkrétan venni, csak ilyen kis apró figyelmesség, hogy hoz egyet a kedvenc csokimból, vagy egy sütit. Nekem ezek mindig nagyon jól esnek.
2022. jan. 17. 14:27
4/11 anonim válasza:
Én terhes voltam még amikor anyák napján a férjem meglepett egy csokor virággal. Tök jól esett. Ez sem kötelező, de szerintem szép gesztus volt. De ilyen nincs, hogy illik adni valamit szerintem.
2022. jan. 17. 14:28
5/11 anonim válasza:
Anyák napján kaptam én is, igen.
Egyébként a legszebb ajándék az volt, amikor bemondott egy olyat, hogy étterembe megyünk, ne főzz :D
2022. jan. 17. 14:40
6/11 anonim válasza:
Szülési ajándék lehet esetleg egy szép ékszer, de amúgy kötelező vagy erősen ajánlott ajándékozó esemény nincs :)
A babaváró bulira szoktak a barátnők ajándékot vinni, de ezen kívül nincs ajándékozós hagyomány.
Amit írnak a többiek, hogy anyák napjára egy csokor virág, ha még terhes lesz, nagyon megható lehet :)
Egyébként a legnagyobb kincs ilyenkor tényleg a takarítás és az ebéd intézése :D
2022. jan. 17. 14:51
7/11 anonim válasza:
Nincs
2022. jan. 17. 15:37
8/11 anonim válasza:
Terhességtől függetlenül se kapok soha semmit, nem egy ajándékozós típus a férjem. 😄 Nekem is többet jelent, hogy elmosogat esténként vagy hogy elviszi hétvégén a gyerekeket a játszótérre vagy nagyobb sétára, hogy tovább alhassak. Ha nektek fontos ez, akkor biztos fogsz kapni valamit, mi feleslegesnek éreztük volna.
2022. jan. 17. 15:49
9/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed szeretnéd meglepni, egy csokor virággal nem tudsz mellé lőni soha pl. A figyelmességnek minden nő őrül bármikor.
Külföldön (talán Amerikában, de lehet máshol is van ilyen) szoktak szülésre valami ajándékot adni az apukák, de itthon még nem nagyon találkoztam ilyennel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!