12 hetes terhes vagyok. Tegnap este ültem a kanapén, és éreztem,hogy vmi kijött belőlem. Gyorsan megnéztem, vér jött. Tettem be betétet,amit fél óra után kb cserélni kellett. Bementem a kórhàzba,a babàval minden rendben van
2022. jan. 13. 10:12
2/6 A kérdező kommentje:
Méhszàj is zârt,semmi nincs mellette,sem mióma,sem hematóma. Kaptam egy szurit ott a kórházban,ami elvileg megàllítja a vérzêst. Kaptam màsik progrszteron pótlót,utrogestan,2x1, még rutascorbint,3x1 kell szednem. Àgy nyugalom,
2022. jan. 13. 10:16
3/6 A kérdező kommentje:
Feküdjek,azt mondta az orvos.
A papìrra azt ìrta, fenyegető vetélés.
Jàrt valaki hasonló képen?
A rutascorbin utân mikor àll el a vêrzés?Egyszer 5 hetesen is végeztem,de nem ennyire. Akkor csak progrszteron pótlót kaptam.
2022. jan. 13. 10:19
4/6 anonim válasza:
A rutascorbin az csak C - vitamin, attól elmúlni nem fog, annyi, hogy erohszehuzo hatású, de ne várj tole sokat.
Remeljuk nem lesz baj, valószínűleg hematoma urult egyébként.
Nekem a 13. heten volt egy kisebb verzes, pont egy hosszabb busz ut utan (Szeged-Pest), nem tudom attól-e vagy nem, de harmadik napra elmúlt szerencsére.
Elotte meg a 6. heten, akkor az hematoma miatt volt.
2022. jan. 13. 10:37
5/6 anonim válasza:
13 hetesen öntött el a vér. Én azt hittem, hogy mindennek vége, olyan sok volt. Rohantunk kórházba. Nem tudták megállapítani, hogy miért véreztem. Előtte volt már 8 uh-m (hiperstimulált többes ikerterhesség), soha nem láttak semmi kórosat, se hematoma, se rossz helyen fekvő méhlepény. Nekem pár napig kórházban kellett maradnom. Magnézium, rutascorbin volt a "kezelés". De többet nem véreztem és problémamentes volt ezután a terhességem. Nekem kb egy hónapig javasolt az orvosom nagyon szigorú ágynyugalmat.
2022. jan. 13. 15:05
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nekem is mondta az orvos, hogy maradjak bent. Mondtam, hogy ha nem muszáj,nem maradok,mert feküdni itthon is tudok,ott is csak azt kellett volna.
A rutascorbint meddig kellett szedned? Mert a doki azt nem mondta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!