Kétségbeesve, ez lehetett vetélés?
valószínű vetélés....:((
miért nem mentél azonnal ügyeletre?
Sajnos ha terhesség alatt vérzés jelentkezik akkor az nem jelent jót. Nekem 5 hetesen volt barnás folyásom és majd 1 hónapig voltam vele kórházban.
Nagyon sajnálom ha elveszetted a babád, pénteken gondolni fogok rád, hogy jót mondjon az orvos.
Kisebbik rossz lehet hogy hematomád volt és az vérzett...
A vérzés még nem feltétlen jelent bajt, az viszont igen, hogy erős volt, és görcsök is kisérték...az erős görcsölés a méhösszehúzódás miatt van, próbálja kilökni az embriót a szervezet. Persze vannak kivételek, és kívánom, hogy Te a kivételek közé tartozz. No-spát be lehet venni terhességkor is, akár napi 3at is, ha görcsölnél, vegyél be nyugodtan. De az ügyetelre mindenképpen menj el minél előbb. Minél tovább halasztod annál nagyobb a valószínűsége, hogy elveszíted a babádat (persza sajnos akkor ha még nem veszítetted el).
Én 2x vetéltem el, hozzáteszem SEMMI tünetem nem volt, hogy elvetéltem volna...Uh-n derült ki...
Nekem hematómám volt/van, de ha az vérzik az nem jár görccsel.
El kellett volna menned azonnal az ügyeletre! Én is véreztem egyszer, azonnal taxi és irány a kórház! Ilyenkor nem számít, hogy van választott orvos pláne, ha itthon sincs.
Remélem, hogy mégsem vetélés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!