Van olyan, aki csak azért szülte meg a gyerekét, mert nem volt szíve elvetetni?
#20 Hogy nem vagy képes tiszteletben tartani, hogy nem akar abortuszt? Nem tudsz olvasni, vagy csak le$z@r$z másokat? Hogy van egyáltalán bőr a képeden ezt felhozni, tiszteld már meg annyira, hogy ne a saját érzéseidet, hozzáállásodat súlykolod szegénybe! Mi köze hozzá, hogy te veled mi lenne egy ilyen helyzetben? Kit érdekel, hogy te mit éreznél, gondolnál? Ő nem te vagy! A ki mit fog gondolni rész pedig abszurd. Azt gondol mindenki amit akar. Inkább maradj csöndben, nem szégyelled magad, ilyeneket írni. 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Kedves kérdező, nagyon sajnálom, hogy nem érzed magad jól, hidd el, nagyon sokan kerültek már hasonló helyzetbe, mint te. Próbálj kicsit lehiggadni, természetes, hogy egy ilyen hír után ez nem fog 1-ről a 2-re menni, emiatt ne érezd egy percig sem rosszul magad. Van segítséged? Lelki? Vigyázz azokkal az emberekkel, akik a saját elképzelésüket akarják rád erőszakolni. Évben csakis te dönthetsz, senki más. Ha nem megy egyedül, segítséget kell kérned, de jó lenne ha olyantól kérnél, aki ismer, aki őszintén segíteni akar. Vagy akár szakember. Hisz írtad, nem tudnád szerintem feldolgozni, ha ugye megszakítanák a terhességet. Ez a kulcsfontosságú rész. Ne engedd, hogy rábeszéljenek bármire is, főleg mivel érzékeny vagy jelenleg, könnyen irányítható célpont. Viszont bármi történik, azt neked kellesz feldolgozni, nem lesznek ott azok az emberek, aki most bőszen buzdítanak egyes dolgokra. Emiatt érzem teljesen abszurdnak, hogy ilyesmit fel is hoznak. Ez egy kemény dolog, nem szabad dobálózni vele. Ha gondolod, nekem írhatsz privátban is, ha segítségre van szükséged. Azt nem tudom miben segíthetek, hisz a döntés maximális a tiéd, ebben más közre nem játszhat, de sose tudni. Kitartást kívánok! ❤️
Én se vagyok tervezett gyerek, és teljesen szakszerűen, ahogy a nagykönyvben meg van írva, felnevelt anyám. És nem, nem szeretett. Amikor őszintébben sikerült beszélgetnünk, mindig elmondta, hogy bárcsak ne szült volna meg.
Én sem kötődök hozzá (apámhoz sem), igyekszek nem lenni a közelükben. Az egész pszichémre visszavonhatatlanul rányomta a bélyegét ez a helyzet, pedig kívülről tökéletes család vagyunk. Ha megkérdezed, hogy mi lett volna jobb, akkor azt mondom, hogy akár még az abortusszal is jobban jártam volna. De minimum TÉNYLEG szerető örökbefogadó szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!