Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derékfájásra van valami...

Derékfájásra van valami praktikátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 hetes terhes vagyok jelenleg. Már pár hete érzek enyhe nyilalásokat a derekamba, semmi extrát nem kell csinálnom, pl. csak odébb ülök vagy felállok és puff. De nem vészes egyáltalán. Ma ledíszítettem a karácsonyfát, utána takarítottam (porszívózás, portörlés, átlagos dolgok). Mire befejeztem, már eléggé fájt a derekam lent. Alapjáraton előfordul nálam, pl. ha megemelek valami nehezet vagy eldolgozom magam, de most ez kizárt, mivel ne emelgetek jelenleg és nem is hajtottam magam, hisz egyszerű takarításról van szó, illetve odafigyelek magamra. Általában bekenem Voltaren géllel egy picit ha előjön és már jobb is, semmilyen gyógyszert, fájdalom csillapítót nem veszek be, ugyanis inkább kellemetlen, mint fájdalmas az érzés. Ugye terhesség alatt nem ajánlott a Voltaren, úgyhogy az kizárva. Na de akkor mi? Csak várjam meg míg jobb lesz? Van bárkinek valami tanácsa esetleg? Köszönöm előre is.

2022. jan. 3. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kismama torna, fitt labda...
2022. jan. 3. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos sokat kell feküdnöm, és az megviseli a hátamat és a derekamat. Nyilván a torna is ki van zárva nálam, ami viszont segít, hogy járok kismama masszázsra és szoktam feltetetni kinesio tape-et.
2022. jan. 3. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:
kismama torna,fitt labda,pihenés/fekvés, kismama masszás. fekvéskor kitámasztod hátadat. derekadra lehet terhesen, nem ajánlott ez derék és hát támaszto
2022. jan. 4. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!