December 27én kellett volna meg jönni, 29én pozitív terhességi tesztem volt most Január 1en elkeztem barnázni,ma viszont kicsit több lett és néha van pici szurkalas is.Nem tudom most mi lehet?dokihoz 20ra van időpontom.
Nálam is ez volt,mikor bementem a kórházba nem kaptam rá semmit,szinte azt mondták normális,mert a szervezet emlékszik a mensire
Minden rendben azóta is,20 hetes vagyok
Menjél be te is,inkább nézzenek meg
Esküszöm nem értem.
Egy napja vérzel (mert a barnázás is azt jelenti, hogy belül vérzel), és ahelyett, hogy orvoshoz mennél, itt kérdezgeted a Jucit meg a Mancit, hogy “mi lehet?”
Kérlek, magyarázd meg ezt nekem. Otthon ülsz és mit vársz?
Hogy ha homokba dugod a fejed, akkor majd elmúlik?
Mert a Gizi azt írta, hogy neki nem lett baja? Ez számodra mennyire releváns szerinted?
Pontozzatok le, marhára nem érdekel, csak komolyan nem értem az ilyen embereket. Ha akarod a gyereket, azonnal mész az ügyeletre ilyen esetben, még ha feleslegesen is. Ha meg nem akarod, annak mád a módja. De ez??? Mire jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!