Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » December 27én kellett volna...

December 27én kellett volna meg jönni, 29én pozitív terhességi tesztem volt most Január 1en elkeztem barnázni,ma viszont kicsit több lett és néha van pici szurkalas is.Nem tudom most mi lehet?dokihoz 20ra van időpontom.

Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is volt az elején, nem jelentett nálam semmi problémát. Persze voltam orvosnál is, aki azt mondta, hogy rengeteg terhesség elején van ilyen.
2022. jan. 2. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy semmi lehet, hogy progeszteron hiány. Én a helyedben indulnék vele a sürgősségire, ha szeretnéd a babát, és inkább mondják azt, hogy nincs semmi baj, vagy adjanak rá gyógyszert, minthogy figyelmen kívül hagyd csak mert másnak is volt ilyen, aztán 2 nap múlva ismét negatív a teszted.
2022. jan. 2. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
inkább menjél be fölöslegesen, mint baj legyen. Progeszteron vagy más gyógyszert kapsz.
2022. jan. 2. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

Nálam is ez volt,mikor bementem a kórházba nem kaptam rá semmit,szinte azt mondták normális,mert a szervezet emlékszik a mensire

Minden rendben azóta is,20 hetes vagyok

Menjél be te is,inkább nézzenek meg

2022. jan. 2. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Esküszöm nem értem.

Egy napja vérzel (mert a barnázás is azt jelenti, hogy belül vérzel), és ahelyett, hogy orvoshoz mennél, itt kérdezgeted a Jucit meg a Mancit, hogy “mi lehet?”

Kérlek, magyarázd meg ezt nekem. Otthon ülsz és mit vársz?

Hogy ha homokba dugod a fejed, akkor majd elmúlik?

Mert a Gizi azt írta, hogy neki nem lett baja? Ez számodra mennyire releváns szerinted?

Pontozzatok le, marhára nem érdekel, csak komolyan nem értem az ilyen embereket. Ha akarod a gyereket, azonnal mész az ügyeletre ilyen esetben, még ha feleslegesen is. Ha meg nem akarod, annak mád a módja. De ez??? Mire jó?

2022. jan. 2. 14:31
 6/9 Blondy2 válasza:

Szia!

Voltál orvosnál?

2022. jan. 10. 20:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen voltam dokinál, rossz volt a teszt így nem vagyok terhes.De mindet megnéztek és minden rendben van.
2022. jan. 11. 06:07
 8/9 Blondy2 válasza:
47%
Örülök hogy rendbe vagy😊
2022. jan. 11. 06:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, próbálkozunk tovább aztán majd össze jön 😊😊
2022. jan. 12. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!