Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anti-cytomegalovirus igG...

Anti-cytomegalovirus igG liaison (DiaSorin) pozitiv?

Figyelt kérdés
Ez mit jelent?

2021. dec. 20. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak az IgM pozitív: ez az ellenanyag a fertőzés kb. 5-21 napja között mutatható ki. Ha ez pozitív, akkor Ön jelenleg fertőző lehet.

Csak az IgG pozitív: körülbelül 28 nap után az IgM már nem mutatható ki, de az IgG kimutatható kb. Fél évig, vagy tovább. Ekkor Ön valószínűleg tartós immunitással rendelkezik. Ilyenkor Ön már nem fertőz.

IgM és IgG pozitív: Mindkét ellenanyag jelenléte és így a kombinált pozitivitás körülbelül 14-28 nap között várható. Ekkor Ön nagy valószínűséggel fertőzött személy, aki még fertőző lehet.

2021. dec. 20. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt találtam,de beszélj orvossal .
2021. dec. 20. 10:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Mar voltam varandosgondozason, azt mondta az orvos tokeletes a vervetelem 🤷🏼‍♀️

Most csak azert nezten neg, mert el kellett kuldenem a vedononek es meg akadt a szemen azon, hogy pozitiv.

2021. dec. 20. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Már átestél a fertőzésen, ennyit jelent.
2021. dec. 20. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Igg elvileg régebbi,már lecsengett fertőzés
2021. dec. 20. 10:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, akkor megnyugodtam ☺️
2021. dec. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!